Cum să blochezi un site web în Google Chrome

Dacă încercați să blocați accesul la anumite site-uri web din Google Chrome, nu mai căutați. Am pus acest ghid la îndemână, care vă va permite să blocați rapid și în siguranță orice site pe care îl alegeți.Mai jos vedem cum să blochezi un site web în Google Chrome.

Abilitatea de a bloca site-urile este ceva ce toată lumea ar trebui să știe să facă, deoarece vă poate crește securitatea și vă poate ajuta să vă protejați online. Folosind extensia Block Site pentru Google Chrome, puteți bloca accesul la site-uri web sau posibilitatea de a apărea în căutările Google.

Cum să blochezi un site web

Dacă sunteți îngrijorați de siguranța online, atunci avem un ghid și pentru asta.

Cum să blochezi un site în Google Chrome

Mergeți la pagina de aplicație Block Site. Apăsați butonul „Adăugă în Chrome” din partea dreaptă sus a paginii.

Vi se va cere să confirmați alegerea , apăsați pe „Ok” și instalarea va continua și va fi completată.

Veți avea acum pictograma Block Site în partea dreaptă sus a browserului vostru, așa cum se vede mai jos.Cum să blochezi un site web în Google Chrome

Dați clic pe el și panoul se va deschide. Aici puteți bloca site-ul Web pe care îl accesați făcând clic pe „Block this site” sau blocați un anumit site prin apăsarea pe „Edit block sites list” și introduceți manual adresa site-ului.

Apăsând pe „Edit block sites list” se va deschide o pagină, unde puteți adăuga sau elimina site-uri web în lista de blocuri.

În partea stângă a paginii veți vedea o opțiune de setări. Dacă faceți clic pe aceasta, veți găsi câteva opțiuni, inclusiv adăugarea parolei la paginile blocate. După ce faceți clic pe aceste casete de selectare, vi se va solicita să introduceți o parolă.

Puteți adăuga cât mai multe site-uri pe care le doriți la această listă, iar protecția prin parolă înseamnă că acestea pot fi modificate numai de voi.

Acest lucru face să vă asigurați online voi și familia voastră , și fiind ușor de configurat, este accesibil tuturor.