Cum să ai un cont Fortnite gratis (Free)

Cum să ai un cont Fortnite gratis (Free). Vom vorbi despre cum puteți face un cont sau mai multe conturi pentru jocul Fortnite. Dacă ați ajuns în acest articol din cauză că nu știți cum puteți face un cont gratuit, citiți în continuare acest articol și veți vedea cât de simplu este să creați un cont free.

Cum să ai un cont Fortnite gratis (Free)

În acest articol vă voi explica, pas cu pas, cum să vă înregistrați la Epic Games, necesar pentru a putea juca Fortnite pe toate platformele unde este disponibil jocul. În plus, vă voi oferi toate informațiile de care aveți nevoie pentru a începe cu bine această nouă aventură a jocului Fortnite.

Cum să ai un cont Fortnite gratis

Cum să ai un cont Fortnite gratis

Dacă vă întrebați cum să aveți un cont Fortnite gratuit, trebuie să știți că puteți juca binecunoscutul joc video dezvoltat de Epic Games gratuit, deoarece modul său de joc Battle Royale, este gratuit.

Acestea fiind spuse, ca să jucați jocul Fortnite, aveți nevoie de o conexiune la internet și un abonament la serviciile PlayStation Network, Xbox Live sau Nintendo Online pe console PlayStation 4, Xbox One și Nintendo Switch, este un cont Epic Games, pe care îl puteți obține gratuit, înregistrându-vă pe site-ul oficial Fortnite, urmând instrucțiunile pe care urmează să vi le ofer.

Pentru a începe, accesați site-ul oficial al celebrului joc video, folosind browserul pe care îl utilizați de obicei pentru a naviga pe internet (de exemplu, Google Chrome sau Safari). După aceea, pe ecranul care vă este arătat, faceți click pe butonul Sign In, situat în colțul din dreapta sus.

Apoi faceți click pe butonul No, pentru a vă putea înregistra, completând formularul care vă va fi afișat. Introduceți toate informațiile care vi se solicită, cum ar fi numele, prenumele vostru, adresa de e-mail și parola pe care doriți să o utilizați pentru a accesa contul.

conturi gratuite Fortnite

După ce faceți acest lucru, rezolvați captcha și bifați căsuța cu privire la acceptarea termenilor de serviciu. În cele din urmă, dați click pe butonul Create Account pentru a confirma înregistrarea.

Dacă, în schimb, preferați să vă înregistrați cu contul de Facebook sau Google, dați click pe pictograma serviciului care vă este arătat, pentru a face crearea contului și mai rapid.

În cazul în care doriți să înregistrați un cont Epic Games pentru a juca Fortnite pe consolă, puteți efectua opțional procedura de creare a contului și, de asemenea, conectați-l la serviciul de jocuri online. Deci, faceți click pe pe butonul PlayStation pentru a conecta contul Epic Games la PlayStation Network, click pe pictograma Xbox pentru conectarea la Xbox Live sau faceți click pe pictograma Nintendo Switch pentru a conecta contul vostru Epic Games la serviciul Nintendo Online.

La sfârșitul înregistrării, conectarea se va face automat și puteți începe să jucați Fortnite, descărcând jocul video pe computer, smartphone sau consolă, urmând indicațiile pe care vi le voi oferi mai jos în acest articol.

Cont Fortnite de vânzare

Cont Fortnite de vânzare

Dacă vă întrebați cum puteți obține un cont Fortnite gratuit, și mai ales la un nivel ridicat, și cu costume (skin-uri), îmi pare rău dar trebuie să vă informez că acest lucru nu este posibil, întrucât este împotriva termenilor și condițiilor Epic Games.

Pe site-ul oficial, este indicat în mod clar termenii de serviciu, și că schimbul și vânzarea de conturi nu sunt permise. În acest caz, vă sfătuiesc să nu efectuați astfel de acțiuni, deoarece v-ar putea duce la consecințe, cum ar fi dezactivarea contului schimbat sau cumpărat.

Descarcă Fortnite gratis pe PC sau telefon Android

Descarcă Fortnite gratis pe PC sau telefon Android

După crearea unui cont Epic Games, este posibil să vă întrebați cum să descărcați jocul și cum să faceți primii pași pe Fortnite. În acest caz, trebuie să știți că jocul Fortnite, poate fi descărcat pe Windows, MacOS, Android, iOS, PlayStation 4, Xbox One și Nintendo Switch.

Acestea fiind spuse, pentru a descărca și a juca Fortnite trebuie să descărcați mai întâi jocul pentru platforma pe care doriți să jucați. Accesați site-ul oficial Epic Games și, dați click pe butonul Download, descărcați Epic Games Launcher, programul prin care puteți descărca apoi Fortnite.

Cu toate acestea, pe smartphone-uri și tablete Android, Fortnite nu poate fi descărcat din Magazinul Google Play, ci doar de pe site-ul oficial Epic Games. În mod alternativ, pe dispozitivele Samsung Galaxy, poate fi descărcat din aplicația Galaxy. Pe iOS, în schimb, puteți începe să jucați imediat, descărcând Fortnite din App Store.

În ceea ce privește consola de jocuri, nu sunt probleme: Fortnite poate fi descărcat de pe PlayStation Store pentru PS4, din Microsoft Store pentru Xbox One și de pe Nintendo Store pentru Nintendo Switch.

De asemenea, poate vă interesează cum puteți schimba parola sau e-mail la un cont de Fortnite.