Cum rulezi un program automat la o anumită dată și oră

Cum rulezi un program automat pe PC sau laptop la o anumită dată și oră. Dacă utilizați Windows ca sistem de operare primar, este posibil că uneori să doriți să rulați un anumit program la o oră și dată specifică.

Cum rulezi un program automat la o anumită dată și oră

În timp ce Windows nu vă permite să programați programele, trebuie să știți că există un program freeware pentru Windows care face acest lucru, rulează un program la o anumită dată și oră.

Cum rulezi un program pe PC la o anumită dată și oră

RunAsDate este un program simplu și gratuit pentru a programa rularea unui program pentru o anumită dată și oră.

Programul are o interfață simplă în care puteți selecta fișierul exe al programului pentru a rula la o dată stabilită de voi. Acesta poate fi un program instalat sau unul portabil. După ce ați selectat programul, puteți selecta data și ora pentru când doriți să rulați programul.

Acest utilitar nu modifică data și ora curentă la PC sau laptop, însă injectează numai data și ora specificată pentru programul dorit. De asemenea, puteți rula mai multe programe simultan, fiecare aplicație funcționează cu o altă dată și oră, în timp ce data și ora reală a sistemului vostru continuă să funcționeze în mod normal.

RunAsDate interceptează apelurile API kernel care utilizează data și ora exactă (GetSystemTime, GetLocalTime, GetSystemTimeAsFileTime, NtQuerySystemTime, GetSystemTimePreciseAsFileTime) și înlocuiește data și ora exactă cu setările pe care le specificați.

Programul nu necesită nicio instalare și funcționează ca un program portabil, acesta este compatibil cu toate versiunile de Windows, inclusiv Windows 10 pe 64 de biți. Pentru download accesați site-ul nirsoft și faceți click pe link-ul Download RunAsDate sau Download RunAsDate for x64.

De asemenea, puteți descărca programul în limba română, în secțiunea Language (dedesubt la link-urile menționate mai sus) faceți click pe Romanian.

Dacă doriți să actualizați automat programele din PC, avem un articol în care prezentăm un program care actualizează automat aplicațiile în Windows 10 sau versiuni mai vechi de Windows.