Actualizează automat aplicații în Windows 10

Actualizează automat aplicații în Windows 10. Cauți un program de actualizat automat aplicațiile din PC sau laptop? Ei bine, dacă citești în continuare acest articol vei rezolva problema cu actualizările automate la aplicații și programe.

Actualizează automat aplicații în Windows 10

Windows este cel mai popular sistem de operare pentru PC-uri sau laptopuri și milioane de utilizatori îl utilizează zilnic. De asemenea, multi utilizatori instalează o mulțime de aplicații pe laptop sau PC, acestea ar putea fi pentru muncă, jocuri, sau pentru distracție în timpul liber. Dar, rareori utilizatorii verifică dacă software-ul instalat este actualizat la ultima versiune.

Nu există nicio opțiune pentru a verifica actualizările utilizând o interfață Windows, deoarece majoritatea utilizatorilor folosesc software terță.

Program de actualizare aplicații în Windows 10

SUMo Software Update Monitor este unul dintre cele mai populare programe și este extrem de apreciat de către multi utilizatori. Ce face acest program? Actualizează automat toate programele și aplicațiile din PC sau laptop.

Programul are o interfață simplă și, odată instalat, poate să găsească toate aplicațiile instalate pe Windows și să verifice actualizările. Acesta va arăta dacă orice aplicație are o actualizare și programul va avea grijă de instalarea actualizărilor. În cazul în care o aplicație instalată nu este detectată de program, puteți să adăugați manual un folder sau o aplicație pentru a verifica actualizările.

Pe scurt, cu un singur click, puteți actualiza aplicațiile. SUMo este un program foarte util pentru a vă menține programele și aplicațiile actualizate pe Windows.

Caracteristicile programului care actualizează automat aplicații în Windows

  • Detectează software-ul instalat automat
  • Detectează actualizările necesare/patch-uri pentru aplicațiile voastre
  • Detectează automat actualizările driverelor necesare
  • Filtrați/autorizați versiunile Beta
  • Programul se actualizează automat la o nouă versiune
  • Acces direct la site-ul dezvoltatorului de software
  • De asemenea, puteți adăuga manual o listă cu aplicații pentru care nu doriți să urmăriți sau să verificați actualizările.

SUMo este un program foarte util pentru Windows cu care puteți menține aplicațiile instalate la zi. Pentru download acest program care actualizează automat aplicații în Windows 10, accesați- site-ul kcsoftwares și faceți click pe butonul Download.

Pe pagina care se deschide alegeți SUMo Version : 5.8.12.415 și faceți click pe Download. După ce fișierul este descărcat pe PC sau laptop faceți dublu click pe sumo_lite.exe și urmați instrucțiunile pentru instalare.

Dacă căutați programe pentru scanare documente sau poze, avem un articol cu cele mai bune programe din această categorie.