Cum pui bara de stare notificări pe ecranul Android

Cum pui bara de stare notificări pe ecranul Android. Multe dispozitive mobile Android nu afișează bara de stare pe ecranul telefonului. Ei bine pentru a rezolva această problemă se poate folosi o aplicație care este în gradul de a afișa bara de notificări pe orice telefon Android.

Cum pui bara de stare notificări pe ecranul Android

Aplicația este gratuită, și foarte ușor de utilizat de către toți utilizatori Android. Aplicația se poate descărca direct din magazinul Play, deci nu trebuie să abilitați sursele necunoscute pe telefon.

Citește cu atenție acest articol și vei învăța cum se pune bara de stare notificări pe ecranul Android.

Cum pui bara de stare notificări pe ecran

Pentru a face acest lucru descărcați aplicația Material Notification Shade din magazinul Play. Apoi instalați aplicația pe telefonul Android.

Va trebui să oferiți permisiunea de notificare și scriere pentru aplicație. Acest lucru va apărea imediat după instalare.

Cum pui bara de stare notificări pe ecranul Android material notification shade setari

Acum noile notificări și comenzile rapide sunt gata de acțiune. Puteți face o serie de personalizări utilizând panoul tematic disponibil în aplicație.

Cum pui bara de stare notificări pe ecranul Android personalizari

Puteți alege între panoul de notificări pentru stilul Nougat și stilul Oreo. Există, de asemenea, opțiuni pentru a personaliza culoarea și umbra panoului împreună cu culoarea de fundal.

De menționat este faptul că, aplicația nu este încă compatibilă cu Android Oreo. Aceasta aduce o revizuire a designului notificărilor, utilizând sistemul de notificare pentru a vă prezenta notificările în interfețe diferite.

De asemenea, aplicația vă permite să efectuați acțiuni la notificări, cum ar fi să glisați pentru a le elimina sau să atingeți pentru a le deschide, precum și pentru a interacționa cu acestea, la fel cum ați proceda în mod normal.

Aplicația nu necesită root la telefon, dar unele funcții ar putea funcționa mai bine dacă telefonul are root. Această aplicație funcționează excelent pe interfețe personalizate, cum ar fi EMUI sau MIUI.

Dacă ați cumpărat un telefon nou și doriți să transferați conversațiile WhatsApp și imaginile de pe telefonul vechi, dar nu știți cum să faceți acest lucru, avem un articol care vă poate fi de folos aici. Cum transfer mesaje și WhatsApp de pe un telefon pe altul.

Comments 1

  • Este foarte bun pentru cel care vre sa știe un pic mai mult decât o butonare simpla pe telefon care sa se dea mare. Mai sunt multe alte de aflat și sper, sperăm să mai aflam multe setări bune de aplicat. Spor la toate. Cu respect Liviu