Cum poți vedea cine iți vizitează profilul de WhatsApp?

Cum poți vedea cine iți vizitează profilul de WhatsApp? Dacă sunteți curioși să aflați cine vă vizitează profilul vostru de WhatsApp, în acest articol veți găsi toate informațiile de care aveți nevoie.

Cum poți vedea cine iți vizitează profilul de WhatsApp

În acest articol despre cum poți vedea cine iți vizitează profilul de WhatsApp, vă voi explica ce trebuie să faceți, și dacă este posibil sau nu, să vedeți cine vă vizitează profilul de WhahtsApp. Pentru mai multe detalii, citiți în continuare acest articol.

Cine te urmărește pe WhatsApp?

Cine te urmărește pe WhatsApp

Înainte de toate, trebuie să știți câteva lucruri. Dacă căutați o aplicație sau program ca să vedeți cine vă vizitează profilul de WhatsApp de pe telefon sau tabletă, vreau să vă spun că nu există astfel de programe sau aplicații.

Pentru probleme legate de confidențialitatea utilizatorilor, WhatsApp nu vă permite să aflați cine vizualizează poza de profil sau alte detalii despre profilul vostru, programele sau aplicațiile pe care le găsiți pe Internet sunt fake și de obicei conțin viruși sau malware.

Trebuie să fiți atenți la escrocherii și, în special la aplicațiile sau site-urile web care promit că vă vor anunța atunci când cineva vizitează profilul vostru de WhatsApp. Aceste servicii și aplicații ascund adevărate capcane cibernetice care vă pun în pericol securitatea și confidențialitatea.

Nu descărcați niciodată aplicații de acest tip (și în general evitați pachetele APK de pe site-uri necunoscute) și nu introduceți numărul vostru de telefon pe site-uri necunoscute. Dacă bănuiți că profilul vostru de WhatsApp este în pericol, contactați centrul de asistență WhatsApp.

Acestea fiind spuse, am și câteva vești bune, chiar dacă nu puteți afla identitatea exactă a celor care văd anumite informații în profilul vostru de WhatsApp, cum ar fi ultima accesare sau poza de profil, puteți specifica cine poate vedea aceste informații. De asemenea, puteți vedea numele utilizatorilor care au vizualizat fotografiile și videoclipurile pe care le-ați postat în Starea WhatsApp.

Cum poți vedea cine iți vizitează profilul de WhatsApp?

Deci, dacă doriți să vedeți cine vă vizitează profilul de WhatsApp de pe Android sau iPhone, trebuie să utilizați soluțiile integrate în aplicația WhatsApp (aplicația o puteți descărca din Magazin Google Play pentru Android sau din App Store pentru iPhone).

Cine vede Starea pe WhatsApp?

Dacă verificați Starea pe WhatsApp, este cea mai bună modalitate de a înțelege cine ar putea fi interesat să vizualizeze ultimul act, poza de profil și informațiile despre cont.

Trebuie să știți că WhatsApp vă permite să vedeți cine se uită la starea voastră de pe WhatsApp și în acest fel este posibil să aflați cine ar putea fi interesat să vizualizeze celelalte informații din profilul vostru.

Android

Cine vede Starea pe WhatsApp

Ei bine, dacă doriți să vedeți cine vă vede starea pe WhatsApp, apăsați fila Stare care se află în partea de sus, apoi apăsați pe elementul Starea mea, pe ecranul următor apăsați pe pictograma ochiului (în partea de jos), astfel încât să vedeți cine a văzut starea voastră.

Dacă printre cei care au văzut starea există un utilizator căruia nu doriți să îi afișați starea, accesați setările WhatsApp pentru a rezolva problema.

Deci, atingeți pe pictograma (…) în partea dreaptă sus, apăsați pe Setări din caseta care vi se afișează și apoi apăsați pe Cont> Confidențialitate> Stare. După ce ați făcut acest lucru, apăsați opțiunea Contactele mele, cu excepția … pentru a arăta starea la toate contactele, cu excepția unora dintre utilizatori sau atingeți opțiunea Doar… pentru a afișa starea voastră numai utilizatorilor pe care îi selectați.

Dacă doriți să restaurați setările implicite pentru Stare, accesați Setări> Cont> Confidențialitate> Stare și, în caseta pe care o vedeți pe ecran, selectați opțiunea Contactele mele. În cele din urmă, pentru a confirma modificările, atingeți pe butonul OK.

iPhone

Stare pe WhatsApp

Pe iPhone, pentru a vedea cine vă vede starea pe WhatsApp, apăsați pe Stare (în stânga jos), apăsați elementul Starea mea și, pe ecranul care vi se afișează, apăsați pictograma ochiului. În acest fel, puteți vedea nu numai de câte ori a fost vizualizată Starea voastră, ci și cine a văzut și chiar la ce oră.

Dacă vedeți că printre cei care v-au văzut Starea există cineva la care doriți să ascundeți starea, accesați secțiunea Setări> Cont> Confidențialitate> Stare.

După ce ați făcut acest lucru, pe ecranul care vi se afișează, apăsați pe Contactele, cu excepția … (dacă doriți să arătați starea tuturor contactelor voastre, cu excepția unor utilizatori) sau, alternativ, apăsați opțiunea Doar… (dacă doriți să ascundeți la toate contactele, cu excepția câtorva utilizatori pe care îi puteți selecta manual).

În caz că vă răzgândiți, pentru a restabili setările implicite pentru Starea de pe WhatsApp, pentru acest lucru accesați Setări> Cont> Confidențialitate> Stare și, în ecranul care vi se afișează, apăsați pe opțiunea Contactele mele.

PC

Starea WhatsApp pe PC

Dacă utilizați WhatsApp de pe PC, prin clientul desktop pentru Windows și macOS sau prin WhatsApp Web, trebuie să știți că nu este posibil să vizualizați numele celor care vizualizează starea voastră de pe WhatsApp. Dacă dați click pe pictograma Stare din bara de sus și apoi pe elementul Starea mea, puteți vedea doar numărul de persoane care au vizualizat starea WhatsApp, dar nu și numele lor.

Cine îmi vede poza de la profil pe WhatsApp?

Chiar dacă nu puteți vedea cine vede poza voastră de profil pe WhatsApp, puteți accesa unele setări pentru a vă asigura că este vizualizată doar de contactele voastre sau chiar de nimeni, în acest fel puteți decide dacă afișați altora poza voastră de la profil.

Android

Profilul WhatsApp pe Android

Deci, dacă utilizați un telefon Android, puteți modifica opțiunile de afișare la poza de profil accesând setările aplicației WhatsApp. Pentru acest lucru, apăsați pictograma (…) situată în partea dreaptă sus și, în meniul care apare pe ecran, apăsați pe Setări.

Apoi apăsați pe Cont> Confidențialitate> Poză de profil și, în caseta pe care o vedeți pe ecran, apăsați pe opțiunea Contactele mele dacă doriți să afișați poza de profil contactelor voastre. Alternativ, atingeți pe Nimeni, dacă doriți ca poza de profil să nu fie văzută de alți utilizatori.

Dacă vă răzgândiți, puteți restabili setările accesând Setări> Cont> Confidențialitate> Poză de profil și selectați opțiunea Toată lumea.

iPhone

Poza de la profil pe iPhone

Dacă utilizați un iPhone și doriți să schimbați opțiunea de vizualizare la poza de profil, accesați Setările WhatsApp (pictograma roată situată în partea dreaptă jos) și atingeți Cont> Confidențialitate> Poză de profil.

Pe ecranul următor, apăsați opțiunea Toată lumea (pentru a afișa poza de profil tuturor, și celor care nu sunt printre persoanele de contact) sau atingeți opțiunea Contactele mele, dacă doriți ca poza de profil să fie disponibilă numai contactelor voastre. Alternativ, apăsați opțiunea Nimeni, dacă doriți ca poza de profil să nu fie vizualizată de nimeni.

Dacă vă răzgândiți și doriți să permiteți tuturor să vă vadă poza de profil, reveniți la Setări> Cont> Confidențialitate> Poză de profil și, pe ecranul care vi se afișează, selectați opțiunea Toată lumea.

De asemenea, pe site găsiți mai multe articole despre WhatsApp. De exemplu, cum puteți șterge un grup pe WhatsApp, cum să ascundeți mesajele, unde găsiți mesajele arhivate etc. Pentru mai multe articole despre WhatsApp, folosiți caseta de căutare.