Cum poți asculta muzică gratuit cu Spotify pe telefon sau PC

Cum poți asculta muzică gratuit cu Spotify pe telefon sau PC. Obțineți acces la toate cele 30 de milioane de melodii de la Spotify, complet gratuit pentru totdeauna sau bucurați-vă de Spotify Premium timp de trei luni.

Cum poți asculta muzică gratuit cu Spotify pe telefon sau PC

Spotify este unul dintre cele mai populare servicii de streaming de muzică disponibile, oferind acces la peste 30 de milioane de melodii. Un abonament Premium costă 4.99 euro pe lună, dar există modalități de a obține Spotify gratuit. În acest articol vom vorbi despre cum puteți să ascultați gratuit melodiile preferate.

Diferența dintre Spotify Free și Spotify Premium

Abonamentul Spotify premium vă permite să ascultați toate piesele disponibile, precum și podcast-urile și videoclipurile. Veți putea călători în străinătate cu muzica care vă place, veți avea acces la aplicație pentru mobil și posibilitatea de a asculta muzica offline. Veți avea, de asemenea, posibilitatea să ascultați câte piese doriți fără nicio întrerupere cu reclame.

Cu toate acestea, există o opțiune cu anunțuri, numită Spotify Free, care (ați ghicit) este complet gratuită.

Versiunea gratuită vă permite totuși să accesați toate cele 30 de milioane de melodii, dar veți fi întrerupt de anunțuri după câteva piese ascultate. De asemenea, puteți asculta muzica pe mobil și puteți călători în străinătate cu muzica voastră timp de 14 zile. Trebuie să știți că contul gratuit nu oferă ascultare offline.

Merită să începeți cu Spotify Free pentru a afla dacă sunteți mulțumit de limitări înainte de a plăti un abonament premium.

Cum poți asculta muzică gratuit cu Spotify

Cealaltă modalitate de a asculta muzica gratuit cu Spotify este să profitați de proba gratuită pentru Spotify Premium, care tocmai a fost prelungită de la o lună la trei luni. Va trebui să introduceți detaliile cardului vostru și atunci când procesul va fi încheiat, veți fi taxat cu excepția cazului în care vă amintiți să anulați abonamentul înainte de data de sfârșit.

Acum, că știți cum puteți asculta muzică gratuit cu Spotify, poate vă interesează cum puteți descărca muzica pe Android sau iPhone. Descarcă muzică pe PC, Android și iPhone.