Spotify cum se descarcă muzica pe PC, Android și iPhone

Vă vom arăta cum se descarcă muzica pe PC, Android și iPhone de la Spotify, acest lucru este disponibil clienților Spotify Premium.

Spotify este unul dintre cele mai mari servicii de streaming din lume și nu numai că vă permite să ascultați milioane de melodii online, de asemenea, vă permite să descărcați muzică pentru ascultare offline. Acest serviciu este disponibil clienților Spotify premium iar aplicația este disponibilă pe iOS, Android, Mac și PC.

Spotify cum se descarcă muzica pe PC, Android și iPhone

Cum se descarcă muzica de la Spotify

Dacă sunteți în căutarea de a obține Spotify, puteți să-l descărcați gratuit de pe site-ul lor. Alternativ, puteți să-l accesați gratuit în Magazin Play dacă vă aflați pe Android, sau în App Store dacă aveți un dispozitiv iOS.

După ce ați descărcat aplicația, puteți utiliza Spotify în mod liber. Cu toate acestea, dacă doriți să descărcați în mod legal muzică de la Spotify, trebuie să vă abonați la Spotify Premium. Puteți încerca serviciul gratuit timp de 30 de zile și apoi începeți să plătiți taxa de abonament.

Odată ce ați primit Premium, veți putea descărca și asculta muzică offline. Vom trece prin platforma desktop și mobil.

Cum se descarcă muzică de la Spotify: Ascultă muzica offline pe PC

Pe calculatorul vostru Mac sau PC, conectați-vă la contul vostru și navigați la Playlists sau Library .

Dacă nu ați adăugat încă muzică, găsiți pur și simplu câteva melodii care vă plac și faceți clic dreapta pe ele pentru a le adăuga în library sau pe lista de redare. Alternativ, apăsați pe cele trei puncte mici  din partea dreaptă, pentru a avea posibilitatea să le adăugați.

Navigați la library și lista de redare și veți putea vedea o comutare pentru a asculta melodiile offline: „Available Offline„.

După ce comutați opțiunea, Spotify va pune aceste melodii la dispoziție offline, unde va descărca melodiile și vă va permite să le ascultați ori de câte ori doriți. Veți putea vedea melodiile descărcate cu un simbol circular care indică procesul de descărcare. Odată terminată, va fi înlocuită cu o săgeată verde orientată în jos.

În cele din urmă, dacă doriți să forțați Spotify să meargă offline, navigați la File din partea stângă sus a programului și faceți clic pe opțiunea „Offline Mode„.

Cum se descarcă muzică de la Spotify: Ascultă muzica offline pe iOS și Android

După ce ați descărcat aplicația, asigurați-vă că sunteți inițial conectat la internet.

În cadrul aplicației, navigați la o melodie care vă place sau un album și veți vedea comanda „Download” în partea de sus a listei de redare. După ce selectați opțiunea, veți putea să descărcați melodiile.

Rețineți că va trebui să aveți  Premium pentru acest serviciu și că veți avea inițial nevoie de conectivitate la internet. Dacă utilizați serviciul pe telefon, asigurați-vă că aveți suficiente date pentru a vă susține descărcările.

Odată ce ați descărcat melodiile pe care doriți să le ascultați offline, puteți activa Offline mode prin navigarea la setările voastre, care se găsesc în meniul din stânga.

Comutați „Offline” din partea de sus a meniului de setări și veți putea apoi să ascultați melodiile descărcate, indiferent dacă sunteți conectat la internet sau nu.

Rețineți că descărcarea multor melodii poate duce la terminarea spațiului de stocare al telefonului, așa că asigurați-vă că aveți suficient spațiu înainte de a descărca mai multe albume.