Cum instalezi o versiune veche la un driver în Windows 10

Cum instalezi o versiune veche la un driver în Windows 10. De multe ori când se instalează o versiune nouă la un driver acesta poate provoca probleme cu unele dispozitive, așa că vom vorbi despre cum să reinstalați driverele la versiunea lor anterioară în caz de probleme.

Cum instalezi o versiune veche la un driver în Windows 10

Driverele sunt secțiuni ale software-ului care controlează anumite dispozitive din sistemul vostru. Acestea sunt responsabile pentru asigurarea funcționării corecte a dispozitivului, motiv pentru care acestea sunt, de obicei, primul lucru de a verifica dacă un dispozitiv nu funcționează corect.

Vă vom arăta cum să reveniți la o versiune mai veche a unui driver în Windows 10. Aceasta va reveni la versiunea anterioară, care va fi de obicei mai stabilă decât cea curentă dacă tocmai a fost lansată.

Cum instalezi o versiune veche la un driver în Windows

  • Deschideți device manager. Puteți accesa acest lucru accesând caseta de căutare din partea dreaptă jos a ecranului și tastați device manager.
  • Deschideți-l și mergeți la dispozitivul care nu funcționează corect.
  • Cum instalezi o versiune veche la un driver în Windows 10 device manager
  • Faceți clic dreapta pe dispozitiv și apoi dați la proprietăți.
  • Faceți clic pe fila Driver  din partea de sus, apoi faceți clic pe butonul „Roll Back Driver„.
  • Cum-instalezi-o-versiune-veche-la-un-driver-în-Windows-10-device-versiune la sistem

Dacă doriți să faceți backup la driverele de pe PC avem un articol dedicat acestu subiect aici. Cum faci backup la drivere într-un mod foarte simplu.