Cum gestionezi și extinzi clipboard-ul Windows

Cum gestionezi și extinzi clipboard-ul Windows. În acest articol vom vorbi despre un program gratuit care vă ajută să gestionați și să extindeți clipboard-ul Windows.

Cum gestionezi și extinzi clipboard-ul Windows

Clipboard-ul Windows, așa cum am mai spus și în alte articole, vă permite să stocați un singur element la un moment dat, caracteristică care poate fi foarte incomodă într-o varietate de circumstanțe.

În mod implicit, nu este posibilă remedierea în vreun fel, dar utilizând programe speciale se poate rezolva acest tip de problemă. Un program simplu și ușor de utilizat este Save.me.

Program care te ajută să gestionezi și să extinzi clipboard-ul Windows

Save.me este un program complet gratuit și poate fi utilizat fără niciun fel de problemă pe toate sistemele de operare Windows (atât pe 32 de biți, cât și pe 64 de biți) care într-un mod simplu, dar, în același timp, eficient vă permite să gestionați clipboard-ul sistemului și să extindeți capacitatea.

Programul Save.me salvează automat tot ceea ce lucrați, astfel încât textele, imaginile, link-urile, fișierele și folderele să poată fi gestionate fără probleme de program.

De asemenea, programul vă permite să gestionați clipboard-ul, vă permite să adăugați elemente noi, să le editați, să le salvați în fișiere și să le ștergeți pe cele care nu mai sunt necesare.

Spre deosebire de alte programe similare utilizate în același scop, Save.me vă permite, de asemenea, să previzualizați orice este salvat în panou utilizând caseta corespunzătoare din partea dreaptă, în fereastra programului.

Programul Save.me poate fi gestionat direct din bara de activități și folosind panoul special pentru setări este posibil să schimbați, în funcție de nevoile voastre, opțiunile referitoare la personalizare, foldere și multe altele.

Rețineți că, Save.me este un program portabil (nu necesită instalare pentru utilizare) și, în plus, poate fi copiat destul de rapid pe un stick USB.

Programul este compatibil cu următoarele sisteme operative: Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 2003, Windows Server 2008 și Windows 10.

Descarcă programul Save.me

Vă întrebați de unde puteți descărca acest program care vă ajută să gestionați și să extindeți clipboard-ul Windows? Ei bine, pentru download programul Save.me, accesați site-ul softpedia.

Pe pagina programului dați click pe butonul Download Now (butonul din partea stângă sus pe pagină). Pe pagina care se deschide dați click pe Softpedia Secure Download (US)-x86 sau Softpedia Secure Download (RO)-x64 și salvați fișierul Save_Me.exe în calculator.

Dacă doriți să adăugați combinații de taste la butoanele suplimentare de la mouse, puteți utiliza un program gratuit cum ar fi Mouse manager. Programul este compatibil cu aproape toate sistemele de operare Windows și este simplu de utilizat, pentru mai multe detalii vă sfătuiesc să citiți un articol separat. Program pentru mouse, adaugă taste la mouse.