Program pentru mouse, adaugă taste la mouse

Program pentru mouse, adaugă taste la mouse. Vom vorbi despre un program gratuit care vă ajută să adăugați combinații de taste la butoanele suplimentare ale mouse-ului.

Program pentru mouse, adaugă taste la mouse

Mouse-ul este cu siguranță cel mai folosit instrument, atunci când folosiți calculatorul, pentru executarea operațiunilor.

Aproape toate mouse-urile sunt echipate cu două butoane și o roată de defilare, altele, pe de altă parte, au un număr mai mare de butoane care, după configurare cu ajutorul unui software special pus la dispoziție de aceiași producători, vă permit să efectuați diferite funcții într-un singur click.

Deci, dacă aveți un mouse cu mai multe butoane, dar, în același timp, nu aveți programul prin care să personalizați utilizarea, puteți utiliza un program gratuit cum ar fi Mouse Manager, acesta este un program simplu și foarte util în anumite circumstanțe.

Program pentru mouse

Mouse Manager este un program complet gratuit și este compatibil cu aproape toate sistemele de operare Windows (atât pe 32 biți, cât și pe 64 biți) care vă permite să setați orice combinație de taste ca funcție implicită pe butoanele suplimentare de la mouse.

Cu acest program este posibil să adăugați mai multe profiluri și să comutați între ele simplu și rapid, toate printr-o interfață de utilizator destul de simplă (așa cum puteți vedea în imaginea de la începutul acestui articol) care arată doar opțiunile necesare, toate grupate în două file.

Din fila Settings puteți activa sau dezactiva programul și alegeți dacă îl porniți automat la pornirea Windows-ului.

Din fila Profiles, pe de altă parte, puteți vizualiza opțiunile și funcțiile programului Mouse manager.

De asemenea, din fila Profiles se pot alege diferite combinații de taste care trebuie adăugate diferitelor profiluri.

Pentru a trece de la un profil la altul, trebuie doar să faceți click cu butonul dreapta al mouse-ului pe pictograma Mouse manager care va fi adăugată în tava de sistem și alegeți-l pe cel care vă interesează din meniul afișat.

Programul Mouse manager este compatibil cu următoarele sisteme de operare: Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 și Windows 10.

Download Mouse manager

Vă întrebați de unde puteți descărca programul Mouse manager? Ei bine, este foarte simplu! Accesați site-ul realityripple.com/Software/Applications/Mouse-Manager/ și dați click pe butonul Download v1.6791 KB EXE File apoi salvați fișierul MMGR_Setup.exe în calculator.

Dacă nu puteți descărca programul Mouse manager de pe site-ul menționat mai sus, dați click pe acest link. Mai precis, veți ajunge pe site-ul softpedia. Pe pagina programului, dați click pe butonul Download Now (butonul îl găsiți în partea stângă sus pe pagină).

După ce dați click pe butonul Download Now, pe pagina care se deschide dați click pe link-ul External mirror 1, așteptați 5 secunde și salvați fișierul MMGR_Setup.exe în calculator.

Dacă trebuie să înregistrați și să repetați acțiunea mouse-ului pe desktop, puteți utiliza programul MouseController. Pentru mai multe detalii, citiți un articol separat. Înregistrează și repetă acțiunea mouse-ului pe desktop.