Cum folosești mai multe conturi de Instagram

Cum folosești mai multe conturi de Instagram. Vom vorbi despre cum puteți crea și folosi mai multe conturi de Instagram pe PC sau un telefon mobil.

Cum folosești mai multe conturi de Instagram

Utilizatorii de Instagram pot avea până la cinci conturi active, ceea ce înseamnă că puteți păstra fotografiile personale separate de afaceri sau de hobby-uri. Desigur, pentru a putea utiliza aceste conturi în mod eficient va trebui să comutați între ele. Vă vom arăta cum să faceți acest lucru, dar și pașii de urmat dacă doriți să creați mai multe conturi.

Adaugă un cont pe Instagram

Dacă în prezent aveți doar un singur cont de utilizator pe Instagram, trebuie să știți că durează doar câteva minute pentru a crea un altul. Deschideți pur și simplu aplicația Instagram, apăsați pe pictograma cu omul mic din colțul din dreapta jos pentru a accesa profilul vostru, apoi apăsați pe pictograma cu trei rânduri din dreapta sus și selectați Settings.

În partea de jos pe pagina care apare veți vedea opțiunea de a adăuga un cont Add account.

Cum folosești mai multe conturi de Instagram adauga un cont pe instagram

Apăsați pe această opțiune apoi vi se va cere să introduceți numele de utilizator și parola. Deoarece nu aveți încă un cont nou, atingeți opțiunea Sign Up din partea de jos a paginii. Selectați Sign up with Phone or Email, apoi alegeți E-mail și introduceți o adresă de e-mail care nu a fost deja folosită la înregistrarea unui cont de Instagram.

Apoi, adăugați un nume de utilizator la cont, creați o parolă, și ar trebui să fie gata, să aveți contul de Instagram pregătit pentru utilizare.

Cum folosești mai multe conturi de Instagram inregistrare cont nou

Cum folosești mai multe conturi de Instagram pe telefon

După ce ați configurat conturile, comutarea între ele este o joacă. Mai întâi, accesați pagina de profil, apoi apăsați pe numele de utilizator din partea de sus a paginii. Va apărea un meniu drop-down, în care ar trebui să vedeți numele la toate conturile voastre.

Acum, atingeți pe cel care doriți să-l utilizați și veți fi conectat instantaneu, astfel încât să puteți posta imagini sau videoclipuri. Dacă nu știți cum să blocați o persoană pe Instagram, avem un articol dedicat acestui subiect aici. Blocare persoane pe Instagram cum blochezi o persoană.