Blocare persoane pe Instagram cum blochezi o persoană

Blocare persoane pe Instagram cum blochezi o persoană. Atunci când ești blocat pe Instagram nu vei putea trimite mesaje prietenilor. Vom vorbi despre cum se poate bloca o persoană pe Instagram.

Blocare persoane pe Instagram cum blochezi o persoană

Nu există nicio îndoială că Instagram nu ar fi un loc minunat pentru a ține legătura cu prieteni sau familia, dar și pentru stocarea fotografiilor. Din nefericire, este posibil să întâlniți persoane neplăcute, care lasă comentarii urâte la postările voastre sau, în general, vă fac viața mai puțin plăcută.

Ei bine, nu este nevoie să suportați aceste persoane, deoarece există o modalitate rapidă și ușoară de blocare, astfel încât să nu vă mai poată deranja.

Ce înseamnă blocare pe Instagram?

Când blocați pe cineva pe Instagram, acesta nu va mai putea să găsească profilul sau postările, ceea ce înseamnă că nu va mai putea comenta. Comentariile care au fost deja lăsate vor rămâne în postările voastre, dar acestea pot fi șterse.

Când ești blocat pe Instagram?

Când blocați o persoană, Instagram afirmă că nu îi va trimite notificare pentru acest lucru. Bineînțeles, persoanele vor înțelege în cele din urmă că au fost blocate, mai ales atunci când își dau seama că contul vostru nu mai este accesibil.

Blocare persoane pe Instagram

Pentru a bloca o persoană pe Instagram, mai întâi, deschideți aplicația Instagram de pe telefon, și atingeți pe persoana care doriți să o blocați. Apoi atingeți cele trei puncte din colțul din dreapta sus de la profil, și în final atingeți opțiunea Block din meniul care apare.

Blocare persoane pe Instagram

De acum încolo persoana blocată nu va mai putea să lase comentarii sau să vă găsească profilul Instagram. Dacă vă răzgândiți puteți debloca persoana, va trebui să atingeți pe Unblock.

Blocare comentarii Instagram

Dacă doriți să împiedicați anumite persoane să comenteze, atunci acest lucru este posibil, și fără să le blocați.

Pentru aceasta, deschideți aplicația Instagram și atingeți pictograma profilului din colțul din dreapta jos. Apoi atingeți pictograma cu trei rânduri din colțul din dreapta sus și atingeți pe Settings din meniul care apare.

Derulați în jos până când găsiți secțiunea marcată Privacy and security, apoi apăsați pe opțiunea Comment controls. Aici veți găsi opțiunea de blocare pentru comentarii, va trebui doar să căutați persoana pe care doriți să o blocați.

Blocare persoane pe Instagram cum blochezi o persoană Blocare comentarii Instagram

Dacă nu știți cum să încărcați videoclipurile stocate pe PC sau laptop în contul vostru de Instagram, avem un articol dedicat acestui subiect aici. Cum încarci videoclipuri pe Instagram din PC sau laptop.