Cum faci un GIF din video cu Freemore Video to GIF Converter

Cum faci un Gif din video cu Freemore Video to GIF Converter. Fișierele GIF sunt imaginile animate create din imagini statice și, ca rezultat final sunt un fel de mini videoclipuri, cu siguranță ați avut ocazia să observați GIF-uri online pe Facebook etc.

Cum faci un Gif din video cu Freemore Video to GIF Converter

De fapt, GIF-urile sunt utilizate în principal pe forumuri pentru a personaliza profilul utilizatorilor înregistrați sau, sunt utilizate ca avatare. Multe GIF-uri sunt disponibile online și pot fi descărcate gratuit, dar majoritatea utilizatorilor preferă să-și creeze propriile GIF-uri apelând la utilizarea programelor speciale.

Ținând cont de acest lucru, mulți utilizatori creează GIF-uri personalizate pentru sărbători (Crăciun, Revelion, Paște etc). Imaginile pot fi partajate cu ușurință pe rețelele de socializare cum ar fi Facebook sau WhatsApp.

Vă întrebați cum puteți crea GIF-uri personalizate într-un mod simplu și, mai ales, rapid? Răspunsul este folosind un program precum Freemore Video to GIF Converter.

Program pentru GIF din video

Freemore Video to GIF Converter este un program complet gratuit și este compatibil cu toate sistemele de operare Windows (atât pe 32 biți, cât și pe 64 biți) care vă permite să convertiți fișierele video în imagini GIF.

Programul acceptă cele mai populare formate video, cum ar fi, de exemplu, AVI, MP4, MPEG, FLV, MOV și 3GP, iar pe lângă conversia unui videoclip întreg în GIF, vă permite, de asemenea, să selectați o parte specifică pe care să acționați.

Programul, așa cum puteți vedea în imaginea de la începutul acestui articol, are o interfață de utilizator simplă și oferă diverse comenzi pentru importarea fișierelor video și pentru pornirea, oprirea, întreruperea și reluarea procesului de conversie.

De asemenea, programul oferă mai multe opțiuni din care să alegeți cu privire la dimensiunea și rezoluția de output. Pentru fiecare cadru este posibilă previzualizarea GIF-ului în faza de conversie.

Descarcă program de făcut GIF-uri

Vă întrebați de unde puteți descărca programul Freemore Video to GIF Converter? Pentru download, accesați această adresă URL (freemoresoft.com/freevideotogifconverter/index.php). Pe pagina programului dați click pe butonul Free Download și salvați fișierul FreemoreVideotoGIFConverter.exe în calculator.

Desigur, puteți încerca și alte programe de creat GIF-uri animate din poze sau video. De exemplu, puteri încerca Falco GIF Animator, UnFREEz, GIF Optimizer Free, GIF Resizer, etc. Lista cu programe de creat GIF-uri o găsiți într-un articol separat. Programe de creat GIF-uri.