Cum faci un calendar personalizat pe calculator

Cum faci un calendar personalizat pe calculator. Doriți să creați un calendar personalizat pe calculator într-un mod simplu și rapid și să adăugați o imagine la preferința voastră.? Ei bine în cazul unui răspuns afirmativ, cu siguranță veți fi fericiți să folosiți un program special cum ar fi Pically.

Cum faci un calendar personalizat pe calculator

Acesta este un program gratuit, bazat pe Java care poate fi folosit pe toate sistemele de operare Windows, Mac și Linux și este portabil (deci nu are nevoie de instalare pentru a putea fi folosit!) Aceasta vă permite să creați calendare personalizate prin unele funcții interesante.

Când rulați programul acesta afișează, în partea superioară a ferestrei, cele douăsprezece luni, pentru fiecare dintre acestea puteți introduce o imagine de pe hard disk făcând clic pe butonul Select Picture. Dacă este necesar, este de asemenea posibil să înlocuiți o imagine pur și simplu făcând dublu clic pe imagine și apoi selectând, din fereastra care se va deschide, noul fișier.

După alegerea anului din partea inferioară a ferestrei, faceți clic pe butonul Generate pentru a începe crearea calendarului. Apoi, va trebui să dați un nume calendarului care va fi salvat ca un document în format PDF din 12 pagini.

Înainte de a crea calendarul, este posibil să adăugați și evenimente personalizate, fie prin introducerea lor manuală, fie prin importarea unui calendar extern iCal.

Pentru a descărca acest program care vă permite să faceți un calendar personalizat pe calculator, conectați-vă la siteul Softpedia și faceți clic pe butonul Download din partea stângă.

Iar dacă căutați un program pentru a cripta fișiere sau foldere, avem un articol despre acest subiect aici. Program de criptat fișiere sau foldere pe PC sau laptop.