Cum faci poze cu camera web webcam pe PC sau laptop

Cum faci poze cu camera web webcam pe PC sau laptop. Camerele web sunt pe majoritatea laptopurilor și este posibil să aveți una chiar și pentru PC-ul vostru. Camerele nu sunt doar pentru Skype, puteți utiliza camera web pentru a face poze rapid.

Cum faci poze cu camera web webcam pe PC sau laptop

S-ar putea să aveți deja instalat un software pentru a face poze cu el (căutați în meniul Start pentru cameră (webcam) sau numele producătorului pentru a vedea dacă există un utilitar), noi vom vorbi despre cum să utilizați un site web și să faceți poze cu webcam-ul.

Cum faci poze cu camera web de la laptop

În browserul vostru web (Mozilla, Chrome), accesați www.webcamtoy.com și faceți click pe Ready? Smile! pentru a începe. Faceți click pe Use my camera! pentru a acorda permisiunea site-ului să acceseze camera. Nicio fotografie nu este salvată sau stocată online decât dacă alegeți să o partajați.

Cum faci poze cu webcam-ul la laptop

S-ar putea să vedeți o fereastră de tip pop-up care să ceară permisiunea de a utiliza camera. Dacă nu verificați în jurul ecranului și căutați un mesaj de tip pop-up blocat.

Veți vedea o previzualizare live din camera web. Faceți click pe rotița dințată pentru a alege opțiunile. Implicit există un cronometru după ce faceți click pe butonul declanșator. Dacă folosiți săgețile din mijloc, puteți vedea efectele disponibile, inclusiv setul de filtre în stil Instagram plus efecte de distorsiune și oglindă.

După ce faceți o poză, faceți click pe butonul Save pentru a descărca imediat imaginea în computer. Alternativ, faceți click pe butoanele Facebook sau Twitter pentru a partaja fotografia.

Program de făcut poze cu webcam-ul

Dacă nu sunteți mulțumit de serviciul online webcamtoy puteți folosi programe pentru a face poze cu webcam-ul. De exemplu, puteți încerca programul Cyberlink YouCam, acesta este un program la plată dar îl puteți folosi gratuit timp de 15 zile.

Program de făcut poze cu Webcam-ul

Alternativ, puteți folosi programul AvaCam, cu acest program puteți face și video nu numai poze. Pozele pot fi salvate în format JPG, JPEG sau BMP și video în formato AVI. Pentru download accesați site-ul belgacom și faceți click pe butonul Windows Download. De asemenea, programul îl puteți descărca și de pe site-ul sofpedia. Accesați site-ul softpedia și faceți click pe butonul Download Now.

Dacă doriți să transformați camera web în cameră de supraveghere, avem un articol cu cele mai bune programe pentru camere de supraveghere video.