Cum faci economie la traficul de date pe Android

Cum faci economie la traficul de date pe Android. Datele mobile sunt cele mai importante când folosim telefonul mobil. În timp ce suntem acasă și la birou, suntem conectați la rețele Wi-Fi, datele mobile sunt necesare atunci când nu avem o rețea WiFi în apropiere.

Cum faci economie la traficul de date pe Android

Datele sunt în continuare costisitoare, iar utilizarea traficului lunar va genera costuri destul de mari, mai ales dacă navigăm pe Youtube foarte mult. Google ne vine în ajutor cu o aplicație numită Datally, care ajută la economisirea datelor mobile pe telefoanele Android.

Când utilizați telefonul, este greu să vă dați seama ce aplicație folosește cel mai mult din date. Aplicația Datally vă poate arăta care din aplicații a consumat cel mai mult din datele mobile.

Cum faci economie la traficul de date cu Datally

Cum faci economie la traficul de date pe Android Datally aplicatie

Datally vă ajută să înțelegeți, să controlați și să salvați datele mobile. De asemenea aplicația vă ajută să faceți trei lucruri:

  • Vedeți ce consumă datele mobile. Consultați utilizarea voastră de date pe oră, zilnic, săptămânal sau lunar și obțineți recomandări personalizate pentru modul în care puteți salva mai multe date.
  • Controlați datele. Activați Data Saver pentru a bloca utilizarea datelor de fundal și pentru a urmări utilizarea datelor în timp real, în timp ce utilizați fiecare dintre aplicații, este ca un vitezometru pentru datele mobile. De asemenea, puteți bloca datele cu o singură atingere dacă utilizarea unei aplicații devine necontrolată.
  • Salvați datele. Uneori este nevoie de mult mai multe date decât este în planul de date pe telefon. Datally vă va spune dacă vă aflați în apropierea unei rețele publice Wi-Fi și vă ajută să vă conectați.

Aplicația are setări personalizate de economisire a datelor, care este destul de util pentru utilizatori. De asemenea arată timpul și câte date a consumat o aplicație. De exemplu, dacă jucați un joc online, acesta arată traficul de date consumat de joc în timp real.

Google testează această aplicație de ceva timp și utilizatorii susțin că au salvat 30% din datele lor. Aplicația Datally este disponibilă în Magazin Play și funcționează pe toate dispozitivele cu Android 5.0 Lollipop sau versiuni mai noi. Puteți descărca aplicația din Magazin Play.

Dacă nu știți cum se pune muzică pe un ceas Android Wear, avem un articol care vă poate fi de folos aici. Cum se pune muzică pe un ceas Android Wear.