Cum dezactivezi Google Photos să facă backup la fotografii

Google Photos este o modalitate excelentă de a salva pozele de pe telefon. Cu toate acestea, dacă preferați să nu încărcați fotografiile online, iată cum dezactivezi Google Photos să facă backup la fotografii.

Există o mulțime de modalități de a face un backup de siguranță pe telefonul vostru , indiferent dacă aveți un iPhone sau Android. Aplicațiile de la Google, Microsoft, Dropbox și altele pot face automat backup fiecărei fotografii pe care o faceți, astfel încât acestea să fie în siguranță protejate. Google Foto are multe avantaje ,este o aplicație excelentă pentru gestionarea pozelor, dar nu toată lumea dorește ca toate fotografiile să fie încărcate automat pe serverele Google. Deci, iată cum să dezactivați Google Photos să facă backup .

Cum dezactivezi Google Photos să facă backup la fotografii

Cum dezactivezi Google Photos

Este ușor să dezactivați copierea de rezervă și sincronizarea. Pur și simplu lansați aplicația Google Foto pe telefon sau pe tabletă. Apoi atingeți pictograma de meniu din colțul din stânga sus (trei bare orizontale), apoi apăsați pe pictograma Setări .

Ar trebui să vedeți Backup și sincronizare în partea de sus a listei. Apăsați pe ea și apoi atingeți comutatorul pentru a dezactiva serviciul.

oprești Google Photos

Google Photos

Asta e tot ce trebuie să faceți, dar există și alte opțiuni pe care ați putea să le alegeți înainte de a dezactiva complet backup-ul. Dacă problema este că Google Photos utilizează toate datele voastre mobile, cele două comutatoare trebuie să fie oprite .

Dacă problema este că vă lipsesc spațiu în Google Drive, puteți schimba dimensiunea încărcării de la „Original” la „De înaltă calitate„, deoarece aceasta nu se înscrie în spațiul de stocare Google și vă permite să creați copii de rezervă pentru toate fotografiile și videoclipuri gratuit, deși la o calitate ușor redusă.

Înapoi în ecranul principal Setări puteți dezactiva cardurile Asistent care sugerează animații și fotografii și filme editate în mod automat.

Există, de asemenea, o opțiune pentru a împiedica accesul la informații despre locație atunci când trimiteți o legătură a unei fotografii către o persoană. Acest lucru îi împiedică să vadă unde a fost făcută fotografia. Implicit această opțiune este dezactivată.

Cum dezactivezi Google Photos să facă backup la fotografii
4.1 (82.5%) 8 votes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *