Cum deschizi rapid dosarele (folders) în Windows

Cum deschizi rapid dosarele (folders) în Windows.Deschiderea unuia sau mai multor dosare este o operație care, toți utilizatorii de PC-uri o face zilnic.Cu toate acestea, există situații în care identificarea și accesarea rapidă a anumitor dosare poate deveni cu adevărat dificilă. În astfel de circumstanțe, utilizarea unui software cum ar fi FoldersPopup poate fi foarte util.

Cum deschizi rapid dosarele (folders) în Windows

Cum deschizi rapid dosarele (folders) în Windows? Cu ajutorul programului FoldersPopup care este un program gratuit și poate fi folosit în toate sistemele de operare Windows (atât pe 32 de biți cât și pe 64 de biți) care o dată în uz vă permite să accesați rapid o listă de directoare preferate prin simpla apăsare a butonului mouse-ului central.

Software-ul vă permite să acționați în cadrul Windows Explorer și în diverse alte dialoguri ale sistemului și poate fi folosit fără nici un fel de problemă, chiar dacă Windows Explorer nu a fost încă deschis.

În mod implicit, trei dosare sunt salvate în setările programului: C:, C:\Windows și C:\Program Files. În orice moment, puteți deschide preferințele programului și puteți modifica dosarele preferate.

FoldersPopup acceptă implicit o serie întreagă de comenzi rapide de pe tastatură. Aceste comenzi rapide și funcțiile asociate cu acestea pot fi totuși modificate prin ajustarea setărilor software în funcție de diferitele nevoi ale fiecărui utilizator.

Opțiunile rămase ale programului vă permit să modificați caracteristicile legate de pornirea acestuia și să activați funcții suplimentare, inclusiv o opțiune care vă permite să vizualizați comenzile rapide numerice direct lângă fiecare dosar, astfel încât să le puteți selecta prin simpla tastare a acelui număr specific de pe tastatură . Iar programul îl puteți descărca de aici.

Dacă vă interesează cum se află toate tipurile de fișiere avem un articol aici despre asta.Cel mai ușor mod de a identifica toate tipurile de fișiere.