Cum blochezi pe cineva sau un prieten pe Twitter

În acest articol vorbim despre cum blochezi pe cineva sau un prieten pe Twitter și să opriți comentariile neplăcute.

Cum blochezi pe cineva sau un prieten pe Twitter

Twitter este o modalitate excelentă de a vă conecta cu oamenii, de a ține pasul cu ultimele știri și de a discuta direct cu figuri politice de rang înalt. Dar, poate fi un loc problematic uneori, mai ales când lucrurile se transformă în personal.

Dacă sunteți îngrijorați de ceea ce vă dezvăluie contul vostru de Twitter publicului, atunci poate doriți să știți cum să ștergeți toate tweet-urile.

Ce face blocarea unui cont Twitter?

Când blocați pe cineva înseamnă că nu vă mai poate urmări și nu veți mai urma. Rezultatul este că mesajele directe sunt oprite și comentariile lor nu vor apărea în feed. Totuși, s-ar putea să observați comentariile, dacă alte persoane pe care le urmăriți le împărtășesc.

Persoana pe care o blocați nu va ști că ați făcut-o, dacă nu vă vizitează profilul.

Cum blochezi un cont de Twitter de pe PC?

În timp ce Twitter este adesea văzut ca o platformă mobilă în principal, mulți oameni folosesc încă aplicația desktop sau versiunea web pe PC-ul lor. Dacă aceasta este preferința voastră, atunci va trebui să urmați pașii de mai jos.

Accesați site-ul Twitter și conectați-vă la contul vostru.Apoi, faceți clic pe bara de căutare din colțul din dreapta sus și introduceți numele contului pe care doriți să îl blocați.Când apare profilul, faceți clic pe pictograma celor trei puncte din partea dreaptă, lângă butonul Follow sau Following.

Din meniul derulant, selectați opțiunea Block. Veți fi întrebat dacă sunteți sigur. Faceți clic din nou pe Block și nu veți mai primi mesaje de la persoana respectivă.

Cum blochezi pe cineva pe Twitter de pe iPhone sau iPad?

Deschideți aplicația și apăsați pe pictograma lupă din partea de jos a ecranului.Acum, introduceți numele persoanei pe care doriți să o blocați și selectați-o din lista care apare.În pagina de profil veți vedea un rând de pictograme în partea stângă a butonului Follow / Following. Atingeți Settings.Din lista care apare, atingeți opțiunea Block, apoi confirmați alegerea.

Cum blochez un follower Twitter pe Android?

Deschideți aplicația și apăsați pe pictograma lupă care apare în rândul de pictograme din partea de sus a paginii.Apoi, introduceți numele contului persoanei pe care doriți să îl blocați. Selectați numele din lista care apare.

Pe pagina de profil veți vedea o pictogramă în colțul din dreapta sus, care arată ca trei puncte. Apăsați acest lucru apoi selectați opțiunea Block. Va trebui să confirmați decizia și gata, simplu nu?