Cum afli dacă un profil este fals pe Facebook

Cum afli dacă un profil este fals pe Facebook. În fiecare zi, vă conectați la Facebook și din ce în ce mai des, primiți cereri de prietenie de la persoane necunoscute. Mulți utilizatori folosesc rețeaua socială pentru a face noi cunoștințe, iar alții pentru alte scopuri.

Cum afli dacă un profil este fals pe Facebook

Foarte adesea, unii oameni creează conturi false pe care le folosesc pentru a controla unii utilizatori, deci va trebui să acordați o atenție deosebită celor pe care îi adăugați în lista de prieteni.

Puteți afla dacă un profil este real sau fals, dar pentru acest lucru trebuie să folosiți un program special: acesta se numește FB Checker și este disponibil pentru toate sistemele de operare Windows.

După descărcarea și instalarea programului gratuit, de pe site-ul oficial, va fi adăugată o nouă pictogramă în bara de activități. Vi se va solicita să vă conectați cu datele voastre la contul de Facebook pentru a continua analiza utilizatorilor.

Ulterior, vizitând orice profil din browser, FB Checker va fi activat automat și vă va ajuta să aflați dacă este fals. În zona laterală a ecranului va apărea o casetă în care puteți alege una dintre fotografiile persoanei care urmează să fie analizată și, ulterior, trebuie să selectați butonul „Analyze profile„.

Selectați imaginea care trebuie luată în considerare pentru analiză și așteptați procedura. După o perioadă scurtă de timp, o pagină web se va deschide, indicând dacă profilul este real sau fals.

În practică, FB Checker va detecta prezența fotografiei pe net și, prin urmare, vă poate spune dacă utilizatorul a luat-o în mod necorespunzător pentru a o adăuga profilului său fals. Noi am făcut un test cu pagina de Facebook a lui Mark Zuckerberg, iar rezultatul a fost că este originală.

Pentru a descărca programul pe calculator, conectați-vă la site-ul bestfreewaredownload, și faceți clic pe butonul Download.

Dacă nu știți cum să utilizați Messenger fără un cont de Facebook, avem un articol care vă poate fi de folos aici. Utilizare Messenger fără un cont de Facebook.