Creează taste rapide în Windows pentru a lansa programe

Creează taste rapide în Windows pentru a lansa programe .Vom vorbi despre un program numit EvoKeys, care este în gradul de a crea taste rapide în Windows. Programul este ușor de folosit și nu necesită mari cunoștințe pentru a crea taste rapide, cu siguranță o să vă familiarizați repede cu el.

Creează taste rapide în Windows pentru a lansa programe

EvoKeys este un software complet gratuit, care poate fi folosit fără nici un fel de problemă pe toate sistemele de operare Windows (pe cele de 32 și pe cele de 64 de biți) care vă permite să rulați orice program, fișier, folder sau sistem folosind utilizarea combinațiilor de taste rapide personalizate.

Cu EvoKeys, fiecare utilizator are capacitatea de a crea combinații de taste rapide așa cum se dorește pentru a deschide unul sau mai multe elemente și pentru a efectua diverse alte operații, inclusiv oprirea, repornirea, sau hibernarea calculatorului. De asemenea, software-ul vă permite să vă deconectați și să comutați la un alt utilizator.

După ce este pornit, EvoKeys se duce direct în system tray, de unde este accesibil cu un simplu clic pe pictograma programului.

Pentru a adăuga o combinație de taste personalizate, faceți clic pe butonul Add și introduceți informațiile solicitate. Toate combinațiile de taste rapide adăugate pot fi afișate ca o listă în fereastra programului și pot fi editate sau șterse în orice moment.

EvoKey este un software extrem de simplu de folosit, și are o interfață ușor de utilizat (de asemenea, puteți observa imaginea de la începutul acestui articol), nu are setări complexe de configurat și nu necesită permisiuni suplimentare UAC. Pentru cei care sunt interesați de acest program care, creează taste rapide în Windows pentru a lansa programe, fișiere, foldere etc, îl poate descărca de aici.

Conexiunea Wi-Fi este lentă ? Vedeți cine este conectat la rețeaua voastră Wi-fi. Un articol dedicat acestui subiect avem aici. Who’s On My Wifi ? cine este conectat la rețeaua Wi-Fi.