Creează pictograme pentru programele de pe calculator

Creează pictograme pentru programele de pe calculator. Care dintre voi cititori de pe Omulbun.com sunteți plictisiți de pictogramele obișnuite utilizate pentru programe și fișiere, cu siguranță veți fi fericiți să vă familiarizați cu Quick Any2Ico.

Creează pictograme pentru programele de pe calculator

Quick Any2Ico este un program complet gratuit, și este portabil (nu trebuie instalat pentru a fi folosit!) compatibil cu toate sistemele de operare Windows (atât pe 32 de biți cât și pe 64 de biți) care vă permite să creați pictograme personalizate în format ICO pornind de la imagini sau extragându-le din EXE, DLL sau OCX.

Utilizarea programului Quick Any2Ico este foarte simplă și nu necesită cunoștințe sau experiențe speciale. Cu doar câteva clicuri o să reușiți să aveți pictogramele voastre personalizate.

După pornirea programului (veți vedea imaginea care se află la începutul acestui articol), este suficient să indicați dacă doriți să convertiți o imagine sau dacă intenționați să extrageți pictograme dintr-un fișier.

Pentru conversia imaginilor, faceți clic pe butonul Browse pentru a selecta fișierul sursă (toate cele mai populare formate de imagine sunt acceptate, de exemplu JPG, PNG, GIF și BMP), destinația pictogramei trebuie indicată o singură dată iar mărimea sa trebuie să fie selectată dintre cele disponibile (variind de la 16 × 16 la 512 × 512). Apoi faceți clic pe Convert și procesul de conversie va fi început.

Dacă este aleasă opțiunea de extragere a unei pictograme dintr-un fișier sursă, vor fi afișate previzualizările tuturor pictogramelor care pot fi extrase, trebuie să fie aleasă cea dorită și trebuie să faceți clic pe butonul Extract it! pentru a începe procesul de extracție.

Rețineți că Quick Any2Ico, poate fi de asemenea folosit din linia de comandă. Pentru a descărca acest program care creează pictograme pentru programele de pe calculator, clic aici.

Dacă doriți să monitorizați accesul și deconectarea la calculator, avem un articol despre acest subiect aici. Monitorizare accesul și deconectarea la calculator.