Corectare poze online sau pe calculator

Corectare poze online sau pe calculator. Vom vorbi despre un program gratuit și servicii online care vă ajută să corectați perspectiva fotografiilor făcute.

Corectare poze online sau pe calculator

Să faceți o fotografie din perspectiva corectă este esențial pentru a înfățișa și observa obiectul ales în cel mai bun mod posibil. Chiar și fotografii profesioniști acordă întotdeauna atenție perspectivei înainte de a face o poză, dar cei care nu au prea multă experiență în acest domeniu ar putea face mici greșeli, riscând astfel să facă fotografii imperfecte și uneori enervante la vedere.

Din păcate, în majoritatea cazurilor este prea târziu să observați o greșeală și nu este posibil să o remediați făcând din nou o fotografie cu același obiect/persoană. În acest caz, în situații de acest tip, un program precum PerspectiveImageCorrection poate fi foarte util.

Program pentru corectare poze pe calculator

PerspectiveImageCorrection este un soft complet gratuit, și este compatibil cu toate sistemele de operare Windows (atât pe 32 de biți, cât și pe 64 de biți) care, vă permite să corectați perspectiva fotografiilor.

După pornirea programului, pur și simplu trageți și plasați în fereastră fotografia pe care doriți să acționați și definiți zona care trebuie corectată prin desenarea unui dreptunghi cu cursorul mouse-ului sau selectați 4 colțuri de modificat (tot cu mouse-ul).

Făcând acest lucru programul va corecta perspectiva prin generarea unei noi imagini care poate fi vizualizată în partea dreaptă în fereastra programului, așa cum puteți vedea în imaginea de la începutul acestui articol. În cazul în care rezultatul obținut nu este cel dorit, este posibil să anulați modificările folosind comenzile corespunzătoare atașate în fereastra programului. Când obțineți rezultatul dorit, imaginea corectată o puteți salva pe calculator.

Programul este compatibil cu: Windows 7, 8.1, 10, Windows XP și Vista.

Download PerspectiveImageCorrection

Pentru download acest program care vă ajută la corectarea pozelor pe calculator, accesați site-ul sourceforge și dați click pe butonul Download. Așteptați 5 secunde apoi salvați fișierul Setup_Perspective_Image_Correction.msi pe PC.

Download PerspectiveImageCorrection

În mod alternativ, accesați site-ul softpedia și dați click pe butonul Download Now (în partea stângă pe pagină). Veți vedea o nouă pagină care se deschide, va trebui să dați click pe External mirror 1 sau External mirror 2 pentru a salva fișierul .exe pe PC.

descarcă PerspectiveImageCorrection

Corectare poze online

Dacă nu doriți să instalați programe pe PC pentru a corecta pozele făcute, puteți folosi servicii online direct din browser (Chrome, Mozilla etc). Mai jos veți găsi câteva servicii online care vă ajută să corectați pozele făcute.

Editează poze online

Editează poze online cu ipiccy.com

Ipiccy este un serviciu online gratuit pentru editarea pozelor, și nu necesită nicio înregistrare pentru a fi utilizat. Este foarte simplu de utilizat, și vă permite să editați pozele direct din browser, corectând și îmbogățind imaginile digitale cu diverse efecte. Interfața acestui serviciu online este extrem de intuitivă și permite, de exemplu, rotirea fotografiilor, redimensionarea lor, corectarea culorilor și imperfecțiunilor și puteți aplica filtre sau efecte. După corectarea imaginilor, le puteți salva direct pe PC.

Editează poze gratis

Editează poze gratis

LunaPic este un alt serviciu online gratuit pentru editarea pozelor. Un panou comod și intuitiv permite editarea online a fotografiilor digitale încărcate pe server. Interfața de utilizator este în limba engleză dar, chiar și așa, este simplu de utilizat acest serviciu. Există multe instrumente pentru editarea imaginilor, precum efecte speciale etc.

Chiar și de pe un smartphone Android sau iOS puteți edita pozele, mai multe detalii găsiți într-un articol separat cu cele mai bune aplicații de editat poze pe Android sau iPhone.