Copiază fișiere din foldere pe baza tipului de fișier

Copiază fișiere din foldere pe baza tipului de fișier. Odată cu trecerea timpului și mai ales cu utilizarea continuă a PC-ului, datele stocate în acesta au tendința de a pierde ordinea.

Copiază fișiere dintre foldere pe baza tipului de fișier

De fapt, există foarte puțini utilizatori care, în ciuda tuturor lucrurilor, pot continua să păstreze fișierele stocate pe calculatorul lor sortate și în ordine.

Pentru toți ceilalți care, dintr-un motiv sau altul, nu pot organiza documente, imagini, videoclipuri, muzica și orice altceva care poate fi stocat pe computer intr-un mod mai mult sau mai puțin precis, poate încerca File Fisher un program foarte util pentru problema în cauza.

File Fisher este un program complet gratuit ce poate fi folosit pe toate sistemele de operare Windows (atât pe 32 de biți, cât și pe 64 de biți), care vă permite să copiați fișiere dintr-un dosar în altul bazat pe tipul lor de fișiere.

Operația în cauză este efectuată pur și simplu prin specificarea extensiilor fișierelor necesare și a directoarelor în care doriți să mutați elementele marcate de aceste extensii (dacă este necesar, puteți adăuga și extensii personalizate dacă acestea nu sunt disponibile în mod implicit).

Software-ul prezintă o interfață de utilizator foarte simplă și foarte ușor de înțeles, se poate vedea acest lucru în imaginea de la începutul acestui articol.

Pentru a utiliza File Fisher, porniți software-ul, specificați directorul sursă și destinație, indicați tipul de extensii de fișiere din directorul de date pe care doriți să îl mutați și porniți procedura făcând clic pe butonul Start.

Trebuie remarcat faptul că File Fisher pune la dispoziția utilizatorilor și câteva opțiuni suplimentare datorită cărora este posibil, de exemplu, să alegeți dacă să înlocuiți sau să redenumiți fișierul duplicat și să creați o arhivă ZIP cu fișierele de ieșire. Pentru a descărca acest program care copiază fișiere din foldere pe baza tipului de fișier clic aici.

Dacă doriți să verificați actualizările programelor instalate pe PC, avem un articol dedicat acestui subiect aici. Verifică actualizarea programelor instalate pe PC.