Verifică actualizarea programelor instalate pe PC

Verifică actualizarea programelor instalate pe PC. Unelte precum Windows Store au simplificat în mare măsură gestionarea aplicațiilor și actualizările acestora. Cu toate acestea, există încă multe programe care sunt folosite din afara magazinelor și nu dispun de un sistem eficient de actualizare, care permite utilizatorului să aibă întotdeauna cea mai recentă versiune a programului instalată pe PC. Aici intervine programele speciale, cum ar fi SUMo.

Verifică actualizarea programelor instalate pe PC

SUMo este un program gratuit portabil care vă permite să monitorizați toate programele instalate pe PC și să știți ce programe trebuie să fie actualizate: un sistem excelent pentru ca toate aplicațiile să fie mereu sub control și să știți care dintre ele trebuie actualizate fără a fi nevoie să le deschideți individual.

Folosirea este foarte ușoară. Doar lansați-l (după cum sa menționat, este un software care nu necesită instalare pentru a funcționa) și faceți clic pe buton pentru a începe scanarea programelor instalate pe computer. Operația durează doar câteva secunde. Când scanarea este finalizată, software-ul indică ce aplicații trebuie să fie actualizate, indicând lângă numele lor versiunea care este instalată pe computer și cea mai recentă versiune lansată de producător.

Puteți selecta programul care urmează să fie actualizat și faceți clic pe butonul Update pentru a merge direct la link-ul de descărcare al software-ului. Din nefericire, descărcarea și instalarea programelor nu se face automat, dar poate că ar fi prea mult pentru un program gratuit cum ar fi SUMO. Pentru a descărca și utiliza acest program care verifică actualizarea programelor instalate pe PC clic aici.

Dacă doriți să verificați starea unităților de hard disk, avem un articol dedicat acestui subiect aici. Verifică starea și performanța unităților de hard disk.