Convertire fișiere din PDF în Word pe PC sau online

Convertire fișiere din PDF în Word pe PC sau online. Nu aveți nevoie de un program scump pentru a edita sau converti fișiere PDF. În acest articol vom vorbi despre cum să convertiți PDF-uri în format Word folosind servicii gratuite online.

Convertire fișiere din PDF în Word pe PC sau online

Înainte de a putea edita fișiere PDF, trebuie să le puteți deschide pe PC sau laptop. Dacă nu aveți un editor PDF, le puteți converti, chiar și în format Microsoft Word. Mai jos veți găsi câteva opțiuni gratuite pentru a face acest lucru.

Adobe Acrobat DC versiunea gratuită de încercare

Adobe Acrobat DC versiunea gratuită de încercare

Cea mai bună opțiune este Adobe Acrobat DC, acesta este un editor PDF din care nu lipsește nimic pentru conversia fișierelor în format Word.

Programul nu este gratuit, dar dacă acesta este programul pe care doriți să-l utilizați pentru convertirea fișierelor PDF, trebui să știți că programul este disponibil și într-o versiune de încercare gratuită timp de șapte zile.

După instalarea programului pe PC sau laptop, deschideți PDF-ul și faceți click pe instrumentul Export PDF din panoul din dreapta, apoi alegeți Microsoft Word ca format de export. În final faceți click pe Export.

Convertire fișiere PDF în Word cu Google Drive

program de convertit fisiere PDF în Word cu Google Drive

Cei mai mulți dintre noi au conturi Google și, dacă nu aveți deja unul, atunci este gratuit să vă înscrieți. Google Drive face parte din suita de servicii gratuite, acesta oferă spațiu de stocare în cloud și aplicații pentru documente text, foi de calcul și prezentări.

Accesați site-ul Google Drive, conectați-vă și faceți click pe butonul + New. Alegeți fișierul pe care doriți să îl încărcați. Când găsiți fișierul PDF, faceți dublu click pe acesta pentru încărcarea în Google Drive.

O fereastră de tip pop-up în partea din dreapta jos confirmă faptul că fișierul PDF a fost încărcat, faceți click pe numele fișierului pentru a deschide o previzualizare a acelui fișier. În partea de sus a ferestrei este o opțiune pentru deschiderea fișierului (Open) cu Google Docs faceți click pe această opțiune.

După ce se deschide, veți observa unele modificări de formatare, iar imaginile vor fi șterse (celelalte opțiuni online prezentate mai jos sunt mai bune pentru a rezolva aceste aspecte). Dar textul ar trebui să fie complet și corect, și să poată fi editabil după cum doriți.

Puteți continua să lucrați la acest document în Google Docs sau faceți click pe meniul File și selectați Download As > Microsoft Word.

Convertire PDF în Word gratuit online

Convertire PDF în Word gratuit

Există foarte multe servicii gratuite online, care toate promite aceeași sarcină de convertire a fișierelor PDF în format Word. Noi vom folosi PDFtoWord.com, dar puteți încerca și PDFOnline.com, PDF2Doc.com, PDFPro sau PDF Converter.

Deschideți browserul și accesați site-ul PDFtoWord.com. Faceți click pe Select your file și selectați PDF-ul din PC sau laptop. Introduceți adresa voastră de e-mail, apoi faceți click pe Convert Now.

Așteptați e-mailul cu link-ul pentru descărcarea fișierului Word, normal e-mailul ar trebui să îl primiți imediat, nu trebuie să așteptați mult timp.

Dacă căutați programe pentru documente PDF, avem un articol cu cele mai bune programe de citit documente PDF.