Convertește PDF din meniul contextual pe Windows

Convertește PDF din meniul contextual pe Windows. Se întâmplă deseori să aveți nevoie să convertiți documentele în format PDF într-un alt tip de fișier, de exemplu DOC, JPEG, TXT etc, și la fel de des, nu aveți la dispoziție un instrument pe care să îl folosiți în această operațiune simplă și imediată.

Convertește PDF din meniul contextual pe Windows

Dacă vă găsiți adesea în situații asemănătoare cu siguranță veți fi fericiți să aflați de programul Cometdocs for desktop, cu el puteți remedia lucrurile în cel mai scurt timp.

Cometdocs for desktop este un software gratuit care poate fi folosit pe toate sistemele de operare Windows și odată folosit, permite conversia directă în fișiere PDF din meniul contextual al sistemului de operare, de asemenea puteți vedea un screenshot mai jos.

Convertește PDF din meniul contextual pe Windows modul de utilizare

Puteți converti PDF-uri într-o varietate de formate, inclusiv fișierele Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint), TXT, LibreOffice, AutoCad (DWG, DXF) și fișiere imagine (JPEG, PNG, BMP, GIF și TIF).

Cometdocs for desktop este foarte simplu de utilizat! Pentru a putea să îl utilizați, este suficient să faceți clic cu butonul din dreapta al mouse-ului pe fișierul pe care doriți să-l convertiți, să alegeți elementul Convert To din meniul contextual afișat și să indicați un format de conversie dintre cele disponibile.

În plus față de conversia PDF Cometdocs for desktop, de asemenea vă permite să efectuați procesul opus prin conversia fișierelor în PDF. Pentru a face acest lucru, faceți clic dreapta pe fișierul pe care doriți să-l convertiți și selectați opțiunea Create PDF din meniul contextual care apare. Pentru a descărca și utiliza acest program care convertește PDF din meniul contextual pe Windows, clic aici.

Dacă ați șters fișiere accidental din PC și doriți să le recuperați avem un articol dedicat acestui subiect aici. Recuperează fișiere șterse cu EaseUS Data Recovery.