Recuperează fișiere șterse cu EaseUS Data Recovery

Recuperează fișiere șterse cu EaseUS Data Recovery. De câte ori nu ați șters în mod accidental fișiere care nu ar fi trebuit să fie șterse? Toți utilizatori de PC-uri au trecut prin această situație și desigur nu este un lucru plăcut. Pe internet se găsesc multe programe care spune că ar face acest lucru de a recupera fișierele șterse, dar nu toate se descurcă așa bine la recuperare.

Recuperează fișiere șterse cu EaseUS Data Recovery

Recuperează fișiere șterse de pe calculator cu EaseUS Data Recovery Wizard

Pentru a recupera fișierele șterse există diferite programe, dar nu toate sunt eficiente în același mod. Dacă sunteți în căutarea unui software complet și eficient, care poate funcționa atât pentru MacOS, cât și pentru Windows, atunci EaseUS Data Recovery Wizard este cu siguranță o alegere bună. Foarte practic pentru utilizare, își face datoria în cel mai scurt timp. De asemenea, potrivit pentru toți cei care nu au o mare experiență în utilizarea PC-ului.

Cum funcționează EaseUS Data Recovery Wizard

Nu întotdeauna recuperarea fișierelor șterse este atât de intuitivă. În majoritatea cazurilor, aveți nevoie de un software ca EaseUS Data Recovery Wizard care poate recupera fișierele șterse. După instalarea pe PC, găsirea unui document sau a unei imagini șterse din greșeală este foarte simplu. Odată ce programul este pornit, trebuie doar să faceți clic pe butonul Scan.

De aici, acest program care recuperează fișiere șterse, cum ar fi din coșului de gunoi. Utilizatorul poate identifica fișierele care pot fi recuperate utilizând previzualizarea sau un filtru special.

Trebuie doar să faceți clic pe Recover și recuperarea fișierelor va fi făcută automat. EaseUS Data Recovery Wizard poate fi găsit în două versiuni: prima pentru o utilizare gratuită, dar cu o limită de două zile pentru recuperarea fișierelor, iar a doua pentru o utilizare fără limită (pentru acest lucru va fi necesar să cumpărați o licență).

Dacă doriți să ștergeți fișiere în mod sigur și fără să mai fie recuperate avem un articol aici.Cum se șterge fișiere definitiv în Windows 10.