Controlează viteza de redare la videoclipuri în Chrome

Controlează viteza de redare la videoclipuri în Chrome. Vizualizați videoclipuri pe Youtube, Facebook sau Twitter? Vom vorbi despre cum puteți controla viteza la videoclipuri în browserul Google Chrome.

Controlează viteza de redare la videoclipuri în Chrome

Acest lucru poate fi util mai ales dacă vizualizați un video despre o rețetă sau un tutorial pentru PC, deci, este un avantaj pentru că nu trebuie să puneți pauză mereu la videoclip. Pe scurt, citiți în continuare acest articol și veți învăța cum puteți reda un video la o viteză mică sau mare, din browserul Chrome.

Videoclipurile sunt cele mai importante lucruri de pe Internet, multi utilizatori petrec mult timp vizionând videoclipuri. Există multe platforme pentru vizionarea videoclipurilor și este posibil să vedeți reclame publicitare în multe dintre ele.

Uneori, viteza de redare a videoclipurilor este un criteriu important, deoarece este posibil să doriți să accelerați sau să încetiniți redarea. Video Speed Controller este o extensie gratuită pentru browserul Google Chrome, care vă ajută să controlați viteza videoclipurilor din browser.

Controlează viteza de redare la videoclipuri cu Video Speed Controller

Video speed controller, este probabil una dintre cele mai bune extensii video pentru viteza de redare, mai ales dacă doriți să economisiți timp și să fiți mai productivi. De asemenea, cu această extensie puteți să ignorați rapid reclamele publicitare.

După ce instalați extensia, puteți vedea opțiunea de a mări sau micșora viteza la videoclip când faceți click pe pictograma extensiei. Dacă vă aflați pe o pagină video, puteți mări sau micșora viteza de redare utilizând extensia. Uneori Facebook sau Twitter nu vă permit să săriți anunțuri sau să accelerați anunțurile publicitare, însă cu această extensie puteți accelera anunțurile pe Facebook, Twitter, chiar și pe YouTube sau alte servicii similare.

Extensia acceptă, de asemenea, comenzi rapide de la tastatură.

Controlează viteza de redare la videoclipuri în Chrome Video Speed Controller comenzi rapide

Caracteristici utile la această extensie:

  • Accelerarea anunțurilor
  • Învățați mai repede în timp ce vizionați tutoriale
  • Vizionați videoclipurile lungi rapid și economisiți timp
  • Încetiniți sau măriți vizionarea videoclipurilor

Video Speed Controller este o extensie foarte mică, care funcționează foarte bine și o puteți descărca gratuit din Magazinul Web Chrome.

Dacă căutați aplicații de vizionat filme pe telefon, avem un articol dedicat acestui subiect aici. Aplicații de văzut filme online pe Android sau iPhone.