Aplicații de văzut filme online pe Android sau iPhone

Aplicații de văzut filme online pe Android sau iPhone. Cauți o aplicație de vizionat filme online gratis pe telefon? Vom vorbi despre cele mai bune aplicații de vizionat filme pe un dispozitiv Android sau iOS.

Aplicații de văzut filme online pe Android sau iPhone

Dacă vă place să vizionați un film bun sau un episod dintr-o serie TV, trebuie să știți că sunt aplicații care vă permit să vizionați filme gratuit, chiar și să le descărcați offline, astfel încât să le puteți viziona chiar și atunci când nu aveți o conexiune la internet.

Aplicațiile despre care vom vorbi sunt legale și foarte ușor de utilizat, de asemenea pline de conținut. Pe scurt, citiți în continuare acest articol și veți afla care sunt cele mai bune aplicații de văzut filme online.

Netflix (Android/iPhone)

Aplicații de văzut filme online pe Android sau iPhone Netflix

Dacă doriți să cheltuiți câțiva euro pentru a viziona filme, atunci ar trebui să încercați aplicația Netflix. Acesta este unul dintre cele mai importante servicii video la nivel mondial. Catalogul său conține sute de titluri care aparțin tuturor genurilor de filme, de la filme la seriale TV, documentare japoneze, anime etc.

Netflix, după cum probabil ați ghicit deja, nu este gratuit. Puteți încerca serviciul timp de 30 de zile, după care trebuie să plătiți un abonament. Puteți alege dintre cele trei abonamente disponibile: cel de bază costă 7,99 euro pe lună, care vă permite să urmăriți conținutul în definiție standard pe un singur dispozitiv.

Cel standard costă 10.99 euro pe lună, și vă permite să urmăriți conținutul în Full HD pe două dispozitive simultan, sau abonamentul Premium care costă 13.99 euro pe lună, și vă permite să urmăriți conținutul în rezoluția UltraHD/4K pe patru dispozitive simultan. Aplicația o puteți instala pe un telefon Android sau iPhone.

YouTube (Android/iPhone)

Aplicații de văzut filme online pe Android sau iPhone YouTube

O altă aplicație de care probabil nu știați că puteți viziona filme gratis sau la plată, este aplicația oficială YouTube, prin intermediul căreia puteți accesa multe filme atât gratuite cât și la plată folosind orice dispozitiv Android sau iOS .

Pe Youtube există multe canale care oferă vizionarea gratuită a filmelor fără a fi nevoie de înregistrare sau alte proceduri speciale. Alegeți filmul dorit ca și cum ar fi orice alt videoclip disponibil pe YouTube. De asemenea găsiți și filme noi subtitrare în română, transmisiuni TV, Las fierbinţi etc.

VVVVID (Android/iPhone)

Aplicații de văzut filme online pe Android sau iPhone VVVVID

VVVVID este unul dintre cele mai interesante servicii video. Aplicația este complet gratuită (datorită reclamelor) și are un catalog foarte mare, de la filme la seriale TV, până la anime japoneze (care sunt probabil cele mai căutate). Singurul dezavantaj este că aplicația este în limba italiană.

În catalogul aplicației puteți găsi zeci de filme care aparțin diferitelor genuri, și naționalități. Nu vă așteptați să găsiți cele mai noi filme de la Hollywood dar cele care sunt prezente sunt de calitate. Veți găsi filme de comedie, acțiune, horror, anime și manga japoneze. Aplicația o puteți instala pe un telefon Android sau iPhone/iPad.

Dacă căutați aplicații pentru playere audio, avem un articol cu cele mai bune aplicații aici. Aplicații pentru Playere audio pe telefon Android.