Control la distanță partajare ecran la telefon PC sau laptop

Control la distanță partajare ecran la telefon PC sau laptop. Vom vorbi despre cum puteți accesa un calculator sau telefon în remote de la distanță cu Windows 10 sau alte versiuni de Windows.

Control la distanță partajare ecran la telefon PC sau laptop

Când doriți să partajați ecranul Windows cu altcineva care se află la distanță, există multe instrumente disponibile. Deși există multe instrumente disponibile cu multe opțiuni, aceste instrumente necesită instalarea pe ambele PC-uri, și conexiune la internet.

Dar dacă sunteți în căutarea unei soluții gratuite pentru a partaja ecranul Windows, atunci ar trebui să încercați SharedScreen. Este un instrument gratuit și portabil de partajare a ecranului pentru Windows, acesta permite partajarea ecranului fără să instalați niciun program pe PC sau laptop.

Control la distanță partajare ecran

După ce ați descărcat acest program, tot ce aveți nevoie este să rulați programul. Nu necesită nicio instalare și este complet portabil. Puteți selecta ecranul de partajat făcând clic pe pictograma ecranului. Pentru ca ecranul să fie vizibil pe laptopul sau smartphone-ul altei persoane, aveți modalități diferite de partajare.

Puteți scurta URL-ul și apoi îl puteți partaja cu persoana respectivă sau chiar puteți partaja codul QR al ecranului. Această adresă URL poate fi deschisă cu orice browser, smartphone sau desktop și poate vizualiza ecranul la PC sau laptop.

Control la distanță partajare ecran la telefon PC sau laptop configurare program

Caracteristicile programului Shared Screen:

  • Nu există o limită a numărului de conectări
  • Partajarea este criptată
  • Protecție suplimentară cu parolă disponibilă
  • 3 moduri diferite pentru conexiunea la internet
  • Începeți partajarea în câteva secunde cu adresa URL

SharedScreen este un program simplu și totuși foarte util dacă doriți un program gratuit de partajare a ecranului. Nu necesită nicio instalare și este complet portabil (îl puteți folosi de pe un stick USB).

Pentru a descărca programul pe PC sau laptop, conectați-vă la site-ul oficial al programului și faceți click pe butonul Download. De menționat este faptul că programul funcționează foarte bine pe PC-uri sau laptopuri cu Windows 10, dar și pe versiuni mai vechi de Windows.

Dacă căutați programe pentru camere de supraveghere, avem un articol cu cele mai bune programe video aici. Programe pentru camere de supraveghere video.