Comprimare fișiere PDF acționând asupra imaginilor

Comprimare fișiere PDF acționând asupra imaginilor.Dimensiunea unui document PDF poate varia foarte mult în funcție de ceea ce autorul decide să adauge în fișier. De exemplu, prezența unei imagini care nu este optimizată poate adăuga unul sau mai mulți MB într-un document PDF.

Comprimare fișiere PDF acționând asupra imaginilor

Deși aparent de mică importanță, aceste date ar putea fi o problemă reală în toate circumstanțele și este necesar să se acorde atenție la crearea documentelor PDF.

În astfel de situații, utilizarea unui program, cum ar fi Free PDF Compressor, poate fi cu siguranță foarte util.

Free PDF Compressor este un program complet gratuit, care poate fi folosit fără nici un fel de problemă pe toate sistemele de operare Windows. Acest program este în gradul de a comprima dimensiunea fișierului PDF, acționând asupra imaginilor atașate la document.

Utilizarea programului Free PDF Compressor este foarte simplă. Odată ce software-ul este pornit, tot ce trebuie să faceți este să alegeți fișierul PDF pe care doriți să îl comprimați și destinația fișierului de ieșire. Din secțiunea Setings este posibilă alegerea setării pentru conversia fișierelor care au posibilitatea de a selecta una dintre setările diferite ale calității imaginilor prezente în întregul fișier. În cele din urmă, procesul de compresie poate fi pornit prin apăsarea butonului Compress.

Un test rapid a comprimat dimensiunea unui fișier PDF original de 346 KB la 237 KB cu opțiunea Screen și la 281 KB cu opțiunea Prepress.

Free PDF Compressor, este un program pe care vă puteți baza, singurul defect este imposibilitatea de a putea acționa simultan pe mai multe fișiere PDF. Pentru a descărca și utiliza programul de comprimat fișiere PDF clic aici.

Comprimare fișiere PDF online

Comprimare fișiere PDF online

Pentru a comprima fișiere PDF online puteți folosi site-ul Pdfcompressor. Este un site care ajută la comprimarea documentelor PDF cu doar câteva clicuri. Pentru a comprima un fișier PDF faceți clic pe butonul UPLOAD FILES și selectați din calculator documentul PDF. După ce documentul a fost compresat faceți clic pe DOWNLOAD ALL pentru a salva documentul PDF pe PC. Simplu nu?

Dacă doriți să deblocați un PDF securizat avem un articol dedicat acestui subiect aici. Deblocare PDF securizat online sau pe PC.