Deblocare PDF securizat online sau pe PC

Deblocare PDF securizat online sau pe PC. Dacă nu puteți deschide, edita, copia sau imprima un PDF, avem câteva instrumente online dar și aplicații pentru PC pe care le puteți utiliza pentru a debloca fișierele PDF securizate.

Deblocare PDF securizat online sau pe PC

PDF-urile sunt utile pentru mai multe motive, dar una este abilitatea de protejare cu parolă a unui fișier, astfel încât numai cei care au parola să poată vedea ce conține.

De asemenea, este posibil să împiedicați să se copieze documentul. Nu este necesară parola pentru a vizualiza fișierul, dar veți găsi că anumite funcții sunt blocate dacă proprietarul a ales să protejeze documentul.

Simplul fapt este că trebuie să cunoașteți parola de utilizator pentru a debloca un PDF securizat, dar este posibil să obțineți restricții legate de parola proprietarului, astfel încât să puteți edita, copia text și imagini și să imprimați un PDF protejat.

Cum pot vizualiza un PDF protejat cu parolă?

Așa cum am spus, dacă nu puteți afla parola de la persoana care a stabilit-o, sau nu reușiți să vă amintiți o parolă pe care ați creato, nu există foarte multe opțiuni în acest caz.

Puteți încerca să utilizați una dintre multele utilități disponibile online, care pretind că pot să deblocheze fișiere PDF securizate, dar cele mai multe fac acest lucru folosind o metodă brute-force. Acest lucru poate dura ore sau zile, deci dacă vă grăbiți, acest lucru poate să nu fie de folos. Un astfel de instrument gratuit este PDFCrack.

Cu toate acestea, să presupunem că știți parola și doriți să creați o versiune a fișierului PDF care nu este protejat prin parolă. În acest caz, puteți încărca fișierul în PDF Unlocker.

Deblocare PDF securizat online sau pe PC PDFCrack

Apoi, când vi se solicită, introduceți parola. Site-ul va genera o copie a fișierului care nu este protejat prin parolă pe care îl puteți descărca și distribui.

Cum se imprimă sau se copiază dintr-un PDF securizat?

Dacă documentul PDF vă împiedică să imprimați, să copiați conținutul sau să editați acel PDF, este posibil să eliminați aceste restricții utilizând instrumentele pe care le-am menționat mai sus.

Din nou, trageți și plasați fișierul pe zona afișată pe site și dacă poate elimina restricțiile, vă va permite și vouă să faceți acest lucru.

Rețineți că unele aplicații care rulează pe Windows vor șterge PDF-ul dacă nu aveți permisiunea de a le imprima sau copia, deci încărcarea fișierului într-un site online este recomandat deoarece copia voastră locală este sigură.

Există și alte site-uri care oferă aplicații pentru a elimina parola de pe un document PDF:

Deblocare PDF securizat online sau pe PC PDF Unlocker