Cele mai bune programe de dezinstalare

Cele mai bune programe de dezinstalare. Scăpați de toate urmele de aplicații folosind unul dintre aceste programe de dezinstalare pentru Windows. Mai jos veți găsi lista cu cele mai bune programe de dezinstalare.

Cele mai bune programe de dezinstalare

Laptopurile și PC-urile Windows echipate cu hard disk-uri sau SSD-uri pot avea stocare limitată, deci este mai important ca oricând să păstrați un calculator curat și să eliminați programele nedorite sau neutilizate. Nu numai că va elibera spațiu de stocare prețios, dar poate face dispozitivul să ruleze mai repede, deoarece aceste programe pornesc adesea cu Windows.

Programul de dezinstalare din Windows este destul de bun, dar cam lent și are oarecum lipsă de caracteristici. În plus, nu face întotdeauna o curățare amănunțită și poate lăsa fișiere în PC sau laptop.

Cu toate acestea, vom vorbi despre 6 programe gratuite de dezinstalare care ar trebui să asigure că un program este complet eliminat din calculator.

Revo Uninstaller

Revo Uninstaller

Revo Uninstaller este un program care, după dezinstalarea programelor și ștergerea fișierelor, analizează, de asemenea, registrul de sistem în căutarea cheilor care au rămas. Programul este foarte simplu de utilizat, funcționează bine și este rapid în operațiuni.

Cu acest program, dezinstalarea va fi completă și curată și puteți elimina simultan un program și să curățați cheile de registru.

Revo Uninstaller nu este cel mai bun program în ceea ce privește eliminarea totală a fișierelor, dar este util dacă nu doriți să pierdeți mult timp la dezinstalarea programelor nedorite. Acest program este foarte util și pentru dezinstalarea completă la Microsoft Office 2007 sau Norton Antivirus.

Versiunea gratuită este destul de bună, dar există și o versiune Pro cu mai multe caracteristici, inclusiv capacitatea de a dezinstala cu forța un program, eliminarea a mai multor programe simultan și eliminarea fișierelor ramase în PC.

IObit Uninstaller

IObit Uninstaller

IObit Uninstaller este unul dintre cele mai bune unelte de dezinstalare și poate elimina complet programele de pe hard disk.

Acesta este un program de dezinstalare cu câteva caracteristici interesante cum ar fi posibilitatea de a crea un punct de restaurare (astfel încât puteți reveni înapoi dacă există probleme) și o scanare a registrului de sistem la sfârșit, pentru a elimina cheile de registru pe care le-ar fi putut lăsa programul dezinstalat.

De asemenea, în meniul Plugin puteți vedea toate extensiile instalate în browserele voastre, inclusiv orice bare de instrumente publicitare, pe care le puteți elimina cu un singur click.

AVG TuneUp

AVG TuneUp

AVG TuneUp, după cum sugerează și numele, scopul său este de a îmbunătăți performanța PC-ului , precum și de a elibera spațiu pe hard disk. De fapt, în plus față de modulul de dezinstalare (care arată ca cel din Windows), vă poate spune și unde se află fișierele mari pe unitățile hard disk, și așa înțelegeți ce anume vă ocupă tot spațiul de stocare.

TuneUp va scana și registrul Windows și va elimina dezordinea, va găsi și șterge fișierele duplicate, și va șterge în siguranță fișierele pe care doriți să le ștergeți. O caracteristică nouă în cea mai recentă versiune este modul Sleep. Aceasta afișează o listă a tuturor programelor care trag în jos de performanța calculatorului.

CCleaner

CCleaner

Cu siguranță ați auzit de CCleaner și de capacitatea sa de a curăța regiștrii, dar poate de asemenea să dezinstaleze aplicațiile și programele din Windows. Veți găsi lista aplicațiilor instalate în secțiunea Tools> Uninstall. Există și o versiune Pro care include monitorizarea în timp real, curățarea programată și alte caracteristici, dar versiunea gratuită ar trebui să facă tot ce aveți nevoie.

The PC Decrapifier

The PC Decrapifier

The PC Decrapifier are grijă să înlăture toate acele programe suplimentare (de obicei versiunile demo care expiră după câteva săptămâni) care sunt instalate în laptopuri în mod implicit și pe care utilizatorul, la momentul achiziției, nu poate alege să nu le aibă.

Decrapifier este specializat tocmai în eliminarea acestui tip de versiuni demo, este adevărat că s-ar putea face același lucru, de exemplu cu Revo Uninstaller, dar trebuie să știți că programul Decrapifier a fost testat pentru a elimina acest tip de programe.

Programul este portabil, deci, nu are nevoie de instalare, astfel încât să îl puteți folosi de pe un stick USB. Acestea fiind spuse, programul este actualizat și este compatibil cu Windows 10.

Wise Uninstaller

programe de dezinstalare Wise Program Uninstaller

Wise Uninstaller este un dezinstalator bun, care seamănă destul de mult cu Revo Uninstaller.

Programul efectuează mai întâi o dezinstalare normală, apoi scanează rapid registrul pentru a vedea dacă au rămas chei (precum și orice fișiere și foldere asociate) și, în acest caz, vă întreabă dacă le eliminați: este bine să fiți atenți, deoarece în unele cazuri sar putea să eliminați mai multe fișiere și foldere decât este necesar.

Vreau să vă spun că programul este destul de rapid la dezinstalarea programelor dar, nu este capabil să se dezinstaleze (prin interfața sa), necesită să fie dezinstalat din Windows (sau cu un alt program de dezinstalare).