Cele mai bune programe de dezinstalare din 2018

Scapă de toate urmele de aplicații folosind unul din aceste programe de dezinstalare pentru Windows.Mai jos avem lista cu cele mai bune programe de dezinstalare din 2018.

Cele mai bune programe de dezinstalare din 2018

Laptopurile, tabletele și PC-urile Windows echipate cu SSD-uri pot avea stocare limitată, deci este mai important ca oricând să păstrați un calculator curat și să eliminați programele nedorite sau neutilizate. Nu numai că va elibera spațiu de stocare prețios, dar poate face dispozitivul să ruleze mai repede, deoarece aceste programe pornesc adesea cu Windows.

Programul de dezinstalare furnizat cu Windows este funcțional, dar poate fi și foarte lent și are oarecum lipsă de caracteristici. În plus, nu face întotdeauna o activitate amănunțită și poate lăsa fișiere și comenzi rapide în spatele lor.

Cu toate acestea, avem cinci programe gratuite de dezinstalare care ar trebui să asigure că un program poate fi complet eliminat de pe computer.

Revo Uninstaller

Revo Uninstaller oferă o serie de modalități de urmărire și listare a programelor pe care nu mai aveți nevoie și un mod simplu de a le elimina. În modul standard, programele disponibile sunt listate gata de eliminare, dar o facilitate de căutare este disponibilă și pentru cei cu o mulțime de aplicații instalate.

În modul Hunter, comenzile rapide de program pot fi pur și simplu trase și aruncate pe o zonă țintă pentru a le elimina sau prin tragerea pe pictogramele unui program nedorit sau pe bara de titlu.

Există, de asemenea, un shredder de fișiere și o opțiune pentru a descărca o versiune portabilă a programului pe care o puteți rula de pe o unitate flash USB.

Versiunea gratuită vine cu suport tehnic gratuit și suportă Windows 10, dar există o versiune Pro cu mai multe caracteristici, inclusiv capacitatea de a dezinstala cu forța un program, de eliminarea a mai multor programe pentru eliminarea automată și scanarea extinsă a rămășițelor. Acesta din urmă sa dovedit a funcționa bine și face ca prețul de 19 dolari pentru un singur PC să pară o valoare destul de bună.

IObit Uninstaller

IObit Uninstaller este unul dintre cele mai bune unelte de dezinstalare și poate elimina complet programele de pe hard disk-ul tău.

Procesul de curățare are două etape. Mai întâi, lansați programul de dezinstalare al aplicației nedorite și lăsați-o să-și facă treaba. În al doilea rând, opțiunea IObit Uninstaller „Powerful Scan” verifică registrul și hard disk-ul pentru resturile pe care programul le-ar fi lăsat în urmă. Acestea sunt afișate pentru aprobarea voastră și puteți șterge orice program descoperit într-un clic.

Există, de asemenea, o secțiune în care puteți identifica și elimina orice bare de instrumente. De asemenea, puteți să eliminați cu ușurință actualizările Windows, dar aveți grijă să vă asigurați că acestea nu sunt necesare înainte de a face acest lucru.

Înainte de a dezinstala ceva, aveți opțiunea de a crea un Punct de restaurare Windows pentru a vă putea întoarce înapoi în cazul în care dezinstalați ceva din greșeala și vă dați seama că aveți de fapt nevoie.

Ca și în cazul Revo, există o versiune „Pro” de 19,99 dolari, care poate dezinstala plug-in-urile pentru browser-uri rău intenționate, poate actualiza programele Windows pentru voi și se actualizează automat.

AVG TuneUp

Abilitatea de a dezinstala programele este o parte foarte mică a programului AVG TuneUp. După cum sugerează și numele, scopul său este de a îmbunătăți performanța PC-ului , precum și de a elibera spațiu pe disc. De fapt, în plus față de modulul de dezinstalare (care arată ca cel de la Windows, dar vă spune și impactul fiecărui program pe PC-ul vostru), vă poate spune și unde se află fișierele mari pe unitățile hard disk, și asa înțelegeți ce anume vă ocupă tot spațiul de stocare.

TuneUp va scana și Registry-ul Windows și va elimina dezordinea, va găsi și șterge fișierele duplicate, va șterge în siguranță fișierele pe care doriți să le ștergeți.

O caracteristică nouă în cea mai recentă versiune este modul Sleep. Aceasta funcționează cu Managerul de pornire și afișează o listă a tuturor programelor care scurg de performanță PC-ul.

CCleaner

S-ar putea să știți de CCleaner pentru capacitatea sa de a elimina driverele plăcii grafice și de a curăța Registrul, dar poate de asemenea să dezinstaleze aplicațiile și programele Windows. Veți găsi lista aplicațiilor instalate în secțiunea Tools> Uninstall.

Există o versiune Pro care costă 19.95 euro și include monitorizarea în timp real, curățarea programată, actualizările automate și suportul premium, dar versiunea gratuită ar trebui să facă tot ce aveți nevoie.

PC Decrapifier

Interfața PC Decrapifier este, de asemenea, simplă. Pe laptop-ul nostru de testare nu a putut găsi niciun software „ciudat” sau „discutabil”, dar dacă faceți clic pe fila Everything Else veți găsi toate programele disponibile pentru dezinstalare.

Întregul program este autonom și nu are nevoie de instalare sau dezinstalare, astfel încât să îl puteți rula de pe o unitate flash USB. Ca toate celelalte, este actualizat și suportă Windows 10.

Wise Program Uninstaller

Wise Cleaner susține că programul de dezinstalare nu necesită instalare, dar primul lucru pe care a cerut-o este să alegeți dosarul în care să îl instalați. În afară de această ușoar deranjament, Wise Program Uninstaller este complet gratuit și are o opțiune de meniu contextual, care adaugă opțiunea de a utiliza instrumentul pentru a dezinstala un program doar făcând clic dreapta pe pictograma sa rapidă.

Este de bază și are o opțiune uneori utilă de dezinstalare, care poate fi utilă atunci când un program de dezinstalare oficial este dezactivat și refuză să dezinstaleze software-ul.

Cele mai bune programe de dezinstalare din 2018
4.3 (85%) 8 votes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *