Cel mai bun Launcher pentru Android Evie Launcher

Cel mai bun Launcher pentru Android Evie Launcher. Când vine vorba de magazinul Android Play, nu există lipsa de aplicații Launcher. Pe lângă lansatorul Google și Nova, fiind cele mai cunoscute în magazinul Play, mai sunt și altele disponibile. Evie Launcher este un nou lansator care are multe caracteristici de personalizare pentru utilizatorii Android.

Cel mai bun Launcher pentru Android Evie Launcher

Evie Launcher pentru Android aduce viteză, frumusețe și eleganță, fără a sacrifica opțiunile de personalizare. Launcher-ul are o bară laterală unică pentru a vedea lista tuturor aplicațiilor instalate, deci nu va trebui să deschideți sertarul pentru aplicații.

Cel mai bun Launcher pentru Android Evie lansator Android

Oferă o navigare rapidă spre lista de aplicații prin glisare din partea stângă. Puteți vizualiza lista tuturor aplicațiilor instalate în ordine alfabetică. Există suport pentru foldere și puteți importa setările folderului și aspectul de la lansatorul de date existent.

De asemenea, aveți opțiunea de a personaliza aspectul ecranului inițial cu numărul de rânduri și dimensiunea pictogramelor.

Cel mai bun Launcher pentru Android Evie personalizare ecran pictograme

Aplicația vă permite să alegeți pachetul de pictograme din lista celor instalate. Iar una dintre cele mai importante caracteristici la acest Launcher este căutarea universală. Acesta are o casetă de căutare universală pe telefon și puteți căuta în toate aplicațiile dintr-un singur loc. Puteți găsi contacte, restaurante, filme, emisiuni TV, muzică și multe altele. De asemenea, puteți apăsa lung pe orice din rezultatele căutării pentru a crea o comandă rapidă pe ecranul de pornire.

O altă caracteristică utilă este capacitatea de a ascunde aplicațiile, puteți face acest lucru cu ușurință din setările Launcher-ului. Dar nu există opțiunea de a proteja aplicațiile utilizând o parolă.

Cel mai bun Launcher pentru Android Evie Launcher ascunde aplicatii

Evie Launcher este complet gratuit și îl puteți descărca din magazinul Play.

Dacă acest Launcher nu este pe placul vostru puteți încerca și altele cum ar fi: ZenUI Launcher, Smart Launcher Pro 3, Arrow Launcher, Google Now Launcher, Nova Launcher, Lightning Launcher, și așa mai departe lista poate continua.

Câteva aplicații bune de la Google găsiți aici. 5 Aplicații de la Google pe care ar trebui să le încerci.