5 Aplicații de la Google pe care ar trebui să le încerci

5 Aplicații de la Google pe care ar trebui să le încerci. Când vine vorba de aplicații pentru Android sau iOS, unele dintre cele mai utilizate în mod obișnuit sunt Google Chrome, YouTube, Google Docs, Photos etc. Dar magazinul Play oferă de asemenea multe alte aplicații marca Google care nu sunt așa de cunoscute.

5 Aplicații de la Google pe care ar trebui să le încerci

Dacă doriți să încercați unele dintre celelalte aplicații de la Google (Google a inclus mai mult de 100 de aplicații în magazin), în acest articol am ales 5 aplicații minunate de la Google care sunt relativ necunoscute.

Snapseed

5 Aplicații de la Google pe care ar trebui să le încerci Snapseed

Snapseed este un editor de fotografii profesional și este disponibil pentru smartphone-uri Android. Dispune de 25 de instrumente și filtre pentru a edita fotografiile cât mai bine. Aplicația vine cu o interfață foarte bogată în instrumente, care vă permite să editați fotografiile cu instrumente de bază și avansate.

Aplicația o puteți descărca din Google Play.

Google Duo

5 Aplicații de la Google pe care ar trebui să le încerci Google Duo

Google Duo este aplicația recent anunțată care vine cu apeluri video. Aplicația are o interfață simplă, ceea ce face foarte ușor utilizatori să efectueze apeluri video. De asemenea, puteți vedea previzualizarea live a persoanei care vă apelează înainte de a accepta apelul. Aplicația este gratuită și disponibilă pentru Android și iOS.

Wallpapers

5 Aplicații de la Google pe care ar trebui să le încerci Wallpapers

Dacă vă place să personalizați telefonul cu câteva imagini de fundal minunate, atunci această aplicație de la Google merită încercată. Puteți accesa imagini din Google Earth, Google+ dar nu numai. Calitatea imaginilor, în această aplicație, este foarte bună iar această aplicație a fost lansată odată cu lansarea smartphone-urilor Pixel. Aplicația primește, de asemenea, actualizări regulate pentru imagini de fundal noi.

Aplicația o puteți descărca din Google Play.

Google Keep

5 Aplicații de la Google pe care ar trebui să le încerci Google Keep

Această aplicație este pentru lista de activități, este foarte simplă și ușor de folosit. Puteți să scrieți notițe și liste, să setați mementouri de timp și loc și să vă verificați sarcinile finalizate. Există, de asemenea, opțiunea de a adăuga imagini și desene la notițe. Puteți accesa totul de pe orice dispozitiv sincronizat, telefon, tabletă, sau laptop, acest lucru se face prin intermediul site-ului web Google Keep sau din aplicația Chrome.

Aplicația o puteți descărca gratuit din Google Play.

Google Fit

5 Aplicații de la Google pe care ar trebui să le încerci Google Fit

Google Fit este o aplicație bună pentru a urmări toate activitățile de fitness. Aplicația Google Fit va înregistra viteza, ritmul, traseul, altitudinea și multe altele, astfel încât să puteți rămâne pe drumul cel bun cu fitness-ul. De asemenea, puteți seta obiective pe baza pașilor, timpului, distanței, caloriilor arse. Veți primi chiar și recomandări personalizate pentru obiectivele de activitate.

Aplicația este compatibilă cu o gamă largă de dispozitive pentru fitness, cum ar fi Android Wear, Nike +, Runkeeper, Strava, MyFitnessPal, Lifesum, Basis, Sleep as Android, Forings și Xiaomi Mi.

Aplicația o puteți descărca din Google Play.

Dacă căutați aplicații de pus muzică pe videoclipuri, avem un articol dedicat acestui subiect aici. Aplicații de pus muzică pe video Android sau iPhone.