Ce faci dacă iTunes consumă multe resurse CPU

Ce faci dacă iTunes consumă multe resurse CPU. Vom vorbi despre un simplu program cu care puteți reduce consumul procesorului atunci când utilizați iTunes pe un PC sau laptop cu Windows.

Ce faci dacă iTunes consumă multe resurse CPU

iTunes este o aplicație de la Apple și este necesară dacă utilizați un iPhone sau iPad pentru a transfera fișiere și a gestiona dispozitivul. Dar iTunes este un cunoscut consumator de resurse CPU și uneori poate consuma foarte multe resurse, și în acest fel PC-ul sau laptopul vostru merge greu. De asemenea, iTunes vine cu câteva servicii însoțitoare care rulează în fundal. Deci, cum puteți rezolva problema cu consumul excesiv de resurse atunci când utilizați iTunes?

Ce faci dacă iTunes consumă multe resurse CPU pe PC sau laptop

iTunes CPU Redux este un program gratuit pentru Windows, care poate reduce utilizarea procesorului atunci când utilizați iTunes și în acest mod îmbunătăți performanța PC-ului. Tunes CPU Redux este un program simplu pentru Windows care rulează în bara de activități și monitorizează resursele utilizate de iTunes.

Când rulați aplicația iTunes alte servicii ar putea porni și toate acestea crește utilizarea CPU-ului. Aceste servicii sunt: MobileDeviceService MobileDeviceHelper, SyncServer și distnoted.exe. Chiar și după ce nu mai folosiți iTunes, unele dintre aceste servicii se execută în fundal și cauzează pierderi de resurse CPU.

Ce faci dacă iTunes consumă multe resurse CPU pe PC sau laptop

Cu iTunes CPU Redux, monitorizați utilizarea resurselor consumate de iTunes și puteți vedea care sunt procesele necesare. În cazul în care procesele nu sunt necesare, programul împiedică aceste procese să consume resurse CPU.

iTunes CPU Redux rulează în fundal pe PC-ul vostru pentru a face experiența de utilizare la iTunes mai satisfăcătoare. De asemenea, puteți personaliza funcționarea aplicațiilor din panoul de setări care este foarte simplu de accesat și utilizat.

Programul este compatibil cu Windows 7, Windows 8 și Windows 10. Pe PC sau laptop trebuie să aveți instalat: Microsoft .NET framework 4.5, iTunes 10 sau o versiune mai nouă.

Pentru download accesați site-ul wideangle și faceți click pe butonul Free Download for PC.

Dacă nu știți cum să transferați muzică din iTunes pe un telefon Android, avem un articol în care explicăm pas cu pas cum se importă sau transferă muzica din iTunes pe Android.