Caută și șterge cuvintele duplicate din documente text

Caută și șterge cuvintele duplicate din documente text. Vom vorbi despre un program gratuit care vă ajută să căutați și să ștergeți cuvintele duplicate din documente text.

Caută și șterge cuvintele duplicate din documente text

Când textul este scris pe PC, căutarea oricărei fraze sau cuvânt duplicat în el poate fi enervantă și plictisitoare. Dar, pentru a putea efectua operațiunea respectivă în mod simplu și eficient, putem lua în considerare ideea de a utiliza un program special dezvoltat tocmai pentru scopul în cauză. Programul despre care vom vorbi se numește Deduplicator Plus.

Program care caută și șterge cuvintele duplicate din documente text

Deduplicator Plus este un program complet gratuit, este portabil și poate fi utilizat pe aproape toate sistemele de operare Windows (atât pe 32 de biți, cât și pe 64 de biți) odată utilizat programul vă permite, să simplificați căutarea cuvintelor și frazelor duplicate prezente în documentele de text, urmând să le identifice și apoi să le elimine.

Având în vedere că este un program gratuit Text Deduplicator Plus este deosebit de util atunci când trebuie să vă ocupați de documente, liste etc.

În cazul specific al listelor, programul permite, de asemenea, organizarea diferitelor elemente în ordine alfabetică pentru o căutare și mai rapidă și mai eficientă a cuvintelor și frazelor duplicate. De fiecare dată când se aplică o modificare, puteți decide dacă doriți să păstrați sau nu modificările.

Utilizarea programului este foarte simplă, deoarece odată pornit puteți pur și simplu să faceți click pe butonul Open file din partea de sus din fereastra programului și apoi să selectați fișierul text pe care doriți să acționați.

Textul va fi încărcat automat în interfața principală a programului Text Deduplicator, afișând și numărul total de linii în partea dreaptă. După efectuarea tuturor diverselor modificări, este posibil să salvați fișierul făcând click pe butonul Save File.

În caz că ați salvat modificările făcute dar nu trebuia să o faceți, trebuie să știți că salvarea nu va suprascrie fișierul original, deoarece va fi creat un document nou într-o nouă locație. De menționat este faptul că, programul este compatibil doar cu: Windows XP, Windows Vista și Windows 7. Deci, dacă rulați unul dintre aceste sisteme puteți descărca și utiliza programul.

Download Text Deduplicator Plus

Pentru download acest program care caută și șterge cuvintele duplicate din documente text, accesați site-ul softpedia și dați click pe butonul Download Now (în partea stângă sus pe pagină). Pe pagina care se deschide va trebui să dați click pe External mirror 1, apoi salvați fișierul txtDeDup.exe pe PC sau laptop.

Download Text Deduplicator Plus

În mod alternativ, programul îl puteți descărca de pe site-ul alexnolan. Tot ce trebuie să faceți este să dați click pe butonul Download din partea dreaptă pe pagină.

Nu știți ce program să folosiți pentru a recupera pozele șterse din PC sau laptop? În acest caz, avem un articol separat cu cele mai bune programe de recuperat poze.