Caută poze pe Instagram sau Flickr pe baza la geotag

Caută poze pe Instagram sau Flickr pe baza la geotag. Vom vorbi despre un program gratuit cu care puteți căuta poze pe Instagram sau Flickr pe baza locaţiilor geografice.

Caută poze pe Instagram sau Flickr pe baza la geotag

Există multe servicii unde puteți partaja fotografii online, cum ar fi Instagram, Flickr etc. Cei care aleg să își împărtășească fotografiile online folosind aceste servicii sau alte servicii, furnizează în mod automat toate detaliile referitoare la locația geografică, cu excepția cazului în care, desigur, partajarea acestor date a fost dezactivată.

Ținând cont de acest lucru, unii dezvoltatori s-au gândit să pună la dispoziție pentru Windows 8 și 10 un program special și interesant, care poate căuta geotag-urile fotografiilor pentru a găsi și afișa fotografii specifice pe baza locaţiilor geografice.

Programul în cauză se numește PhotoWhirl și poate fi descărcat gratuit direct din Magazinul Windows Store sau de pe site-ul softpedia.

Program de căutat poze pe net (Instagram/Flickr)

Programul PhotoWhirl, în special, permite utilizatorilor să caute fotografii pe Flickr, Instagram și 500px pe baza locațiilor geografice, astfel încât utilizatorii pot vizualiza fotografiile printr-o interfață simplă și intuitivă.

Fotografiile pot fi căutate introducând anumite cuvinte cheie în câmpul de căutare situat în partea dreaptă sus în fereastra programului PhotoWhirl și toate rezultatele sunt afișate pe hartă, așa cum puteți vedea în imaginea de la începutul acestui articol.

Făcând click pe o fotografie va fi posibilă extinderea acesteia și pot fi afișate detalii precum sursa link-ului, numele autorului și alte informații geografice. Toate imaginile deschise pot fi partajate și, pentru a nu rata nimic, pot fi marcate ca favorite, astfel încât să poată fi găsite rapid în căutări ulterioare.

Rețineți că, înainte de a începe căutarea imaginilor programul PhotoWhirl vă permite să selectați serviciile online pe care doriți să le includeți în procesul de căutare.

Descarcă PhotoWhirl și caută poze pe Instagram sau Flickr

Descarcă PhotoWhirl și caută poze pe Instagram sau Flickr

Pentru download acest program care caută poze pe Instagram sau Flickr, accesați site-ul oficial Microsoft sau, accesați site-ul softpedia. Pentru a descărca programul din Magazinul Windows Store trebuie să vă conectați la contul vostru Microsoft.

Pe site-ul softpedia dați click pe butonul Download Now (în partea stângă pe pagină) iar pe pagina care se deschide dați click pe External mirror 1. Așteptați câteva secunde, apoi salvați fișierul .exe pe calculator.

Doriți să corectați poze online sau pe PC? Ei bine, pentru acest lucru avem un articol separat cu programe sau servicii online pentru corectarea pozelor. Corectare poze online sau pe calculator.