Caută drivere care creează probleme în Windows 10

Caută drivere care creează probleme în Windows 10. Cu toții discutăm despre problemele din Windows 10, și unul dintre motivele principale pentru performanța slabă și blocările frecvente în Windows, sunt driverele.

Caută drivere care creează probleme în Windows 10

Driverele sunt foarte importante și vă ajută să rulați Windows-ul fără probleme, dar hardware-ul vechi poate provoca probleme pe PC-urile Windows și acest lucru ar putea duce la defecțiune. În acest articol, vom vorbi despre cum puteți căuta driverele care creează probleme în Windows 10.

Caută drivere care creează probleme pe PC sau laptop cu Windows 10

DriverAgent este un program gratuit care poate verifica problemele la driverele instalate pe PC, și vă ajută să remediați aceste drivere. Programul este compatibil cu Windows 10, 8.1 și de asemenea cu Windows 7 și oferă opțiunea de a căuta actualizări pentru toate driverele instalate. De asemenea, DriverAgent dispune de o bază de date foarte mare pentru drivere.

1: Pentru utilizarea acestui program, mai întâi trebuie să îl descărcați și să îl instalați.

2: După ce ați descărcat programul, instalați-l pe PC sau laptop. Apoi rulați programul pentru a scana driverele vechi. Scanarea este destul de rapidă și se va termina în doar câteva secunde.

3: Odată ce scanarea este completată, aceasta vă oferă un raport în care puteți vedea toate driverele instalate în Windows și arată, lista driverelor corupte sau a celor care au nevoie de o actualizare.

Caută drivere care creează probleme pe PC sau laptop cu Windows 10

4: La driverele vechi, veți vedea opțiunea de actualizare (Update). Acest program ar trebui să găsească toate driverele vechi la un PC sau laptop.

Pe scurt, DriverAgent este un instrument destul de bun pentru a verifica driverele. Pentru download acest program care caută driverele cu probleme în Windows 10, accesați site-ul driveragent si faceți click pe butonul Download Now.

După ce ați descărcat programul pe PC sau laptop, faceți dublu click pe fișierul driveragent-setup.exe și urmați instrucțiunile pentru instalarea programului.

Nu știți cum să partajați conexiunea internet cu alte dispozitive? Trebuie să știți că acest lucru este foarte simplu de făcut, mai ales dacă aveți uneltele potrivite, pentru mai multe detalii citiți acest articol. Creează rețea Wi-Fi hotspot pentru Windows sau telefon.