Captură de ecran LG G6 (Screenshot)

Captură de ecran LG G6 (Screenshot). Dacă ați achiziționat un telefon LG G6 și nu știți cum să faceți captură de ecran, ați ajuns în locul potrivit. Vă vom explica în pași simpli cum să faceți acest lucru.

Captură de ecran LG G6 (Screenshot)

Când navigați pe internet cu telefonul, se întâmplă să găsiți conținut pe care doriți să îl salvați în telefon. În aceste cazuri este cel mai rapid și simplu să faceți o captură de ecran la conținutul respectiv (imagine, e-mail, comentarii etc). Mai jos veți vedea cât de simplu este și cum puteți face o captură de ecran cu telefonul vostru LG G6.

Dacă din greșeală ați șters mesajele WhatsApp, le puteți recupera, pentru acest lucru avem un articol separat. Recuperare mesaje WhatsApp șterse iPhone sau Android.

Captură de ecran LG G6

  • Navigați și găsiți conținutul pe care doriți să îl capturați.
  • Țineți apăsat simultan butonul de pornire/power și butonul de reducere a volumului.
  • Când vedeți că apare un pop-up pe ecran, eliberați butoanele.

Tocmai ați făcut o captură de ecran cu telefonul vostru LG G6.

Unde se salvează capturile de ecran?

  • Când faceți o captură de ecran, veți primi o notificare care vă informează că ați făcut cu succes captura de ecran.
  • Puteți apăsa pe această notificare și veți primi opțiuni pentru a vizualiza capturile de ecran salvate, să le distribuiți, sau să le ștergeți.
  • Imaginile capturate sunt stocate pe telefon și vor fi accesibile din aplicația photo.
  • Când vizualizați capturile de ecran din aplicație, vi se vor oferi mai multe opțiuni de editare, precum și informații suplimentare despre imagine.

Acum ați aflat cum să faceți screenshot cu telefonul vostru LG G6. Dacă vă interesează cum să transferați numerele de telefon din  Android pe iPhone, avem un articol separat în care explicăm pas cu pas cum puteți transfera numerele de telefon. Transfer numere de telefon de pe Android pe iPhone.