Recuperare mesaje WhatsApp șterse iPhone sau Android

Recuperare mesaje Whatsapp șterse iPhone sau Android. Cauți o aplicație sau un program de recuperat conversații de pe un telefon Android sau iOS? Citește în continuare acest articol și vei afla cum să rezolvi problema.

Recuperare mesaje Whatsapp șterse iPhone sau Android

Ați șters în mod accidental câteva mesaje WhatsApp, și ați încercat să le recuperați folosind un program sau aplicație pentru a recupera fișierele șterse din telefon, dar nu ați avut noroc? Ei bine, trebuie să știți că astfel de soluții funcționează numai cu fotografii, videoclipuri și alte câteva tipuri de fișiere, nu cu mesajele WhatsApp.

Dacă doriți să recuperați mesajele WhatsApp șterse, singura soluție pe care o aveți la dispoziție este să reinstalați aplicația și să urmați procedura standard pentru restaurare din ultima copie de rezervă realizată de aplicație.

După cum probabil știți deja, WhatsApp generează automat o copie de rezervă care conține toate datele, inclusiv mesajele. Face acest lucru zilnic, săptămânal sau lunar (în funcție de preferințele stabilite de utilizator). Dacă restaurați dintr-o copie de rezervă, puteți recupera toate conversațiile.

Recuperare mesaje Whatsapp șterse Android

Recuperare mesaje Whatsapp șterse Android

Android salvează backup-urile de chat atât la nivel local, adică în memoria smartphone-ului, cât și online pe Google Drive. Procedura de recuperare este aceeași în ambele cazuri, tot ce trebuie să faceți este să eliminați aplicația WhatsApp din telefonul vostru și să o descărcați din nou din Magazinul Google Play apoi urmați procedura inițială de configurare.

După verificarea numărului de telefon, aplicația va detecta automat prezența unei copii de rezervă și va cere utilizatorului să o restaureze. În acest moment, tot ce trebuie să faceți este să apăsați butonul de restaurare și toate conversațiile vor fi returnate la starea în care se aflau la data copierii (astfel încât mesajele șterse din greșeală vor fi restaurate automat).

Va trebui să știți când ați șters mesajele și să verificați data la ultima copie de rezervă. Acum, dacă ultima copie de rezervă făcută pe Google Drive este după data pe care ați șters mesajele pe care doriți să le restaurați, dezinstalați aplicația de pe telefon, reinstalați-o și alegeți să restaurați copia de rezervă din Google Drive. Toate mesajele vor fi restaurate automat (cu excepția celor primite după data de rezervă).

Recuperare mesaje WhatsApp iPhone

recupereaza mesaje WhatsApp iPhone

Dacă utilizați un iPhone puteți restaura o copie de rezervă WhatsApp numai prin intermediul iCloud, serviciul Apple de stocare în cloud, dar nu puteți alege data la o copie de rezervă, puteți restaura doar cea mai recentă copie de rezervă făcută de aplicație.

Procedura de restaurare este identică cu cea pentru Android. Trebuie să dezinstalați aplicația din telefon (va trebui să țineți degetul apăsat pe pictograma ei și să apăsați pe x care apare în partea stângă sus) și apoi reinstalați aplicația din App Store . Apoi trebuie să urmați procedura de configurare inițială și să acceptați restaurarea din copia de rezervă, care va fi detectată automat din iCloud.

Dacă nu știți cum să citiți mesajele WhatsApp fără a trimite confirmare, avem un articol dedicat acestui subiect. Citire mesaje Whatsapp fără confirmare.