Captură de ecran iPhone 8 foarte simplu de făcut

Captură de ecran iPhone 8 foarte simplu de făcut. O captură de ecran poate fi foarte utilă dacă doriți să vă amintiți de o imagine sau un mesaj haios găsit pe internet, sau mai ales dacă doriți să trimiteți și la prieteni. Mai jos veți vedea cum se face captură de ecran pe iPhone 8, și cum puteți edita imaginea.

Captură de ecran iPhone 8 foarte simplu de făcut

Uneori este util să faceți o captură de ecran, de exemplu dacă ați găsit ceva haios pe internet, sau doriți sau rețineți numele la o melodie, sau pur și simplu să salvați scorul unui joc, apoi să-l trimiteți la prieteni.

În acest caz o captură de ecran vă poate ajuta, și din fericire, acest lucru este foarte ușor de făcut pe un iPhone 8.

Captură de ecran iPhone 8

Pentru a face o captură de ecran, acest lucru implică menținerea simultană a câtorva butoane pe un iPhone 8 sau 8 Plus.

Deci pentru a face acest lucru, apăsați pe butonul de pornire/Power (cel care pornește și oprește dispozitivul) și, în același timp, apăsați butonul Home de pe partea frontală a iPhone-ului. Va trebui să țineți ambele butoane apăsate o secundă.

Captură de ecran iPhone 8 foarte simplu butoane de apasat

Dacă faceți acest lucru corect, ar trebui să vedeți blițul alb, apoi în colțul din stânga jos va apărea o mică pictogramă a imagini capturate. Apăsând pe această pictogramă, accesați meniul de editare.

Cum editezi captura de ecran pe iPhone 8

Atingeți imaginea mică și trasați imaginea prin glisarea marginilor albastre care înconjoară imaginea. Există, de asemenea, diverse instrumente de adnotare și desen, disponibile astfel încât să puteți evidenția anumite părți din imagine.

Captură de ecran iPhone 8 foarte simplu editare imagine

În colțul din dreapta jos, veți găsi o pictogramă suplimentară care vă oferă acces la casetele de text, o modalitate de inserare a semnăturii și o lupă care vă va ajuta să măriți și să micșorați imaginea.

Când sunteți mulțumiți de captura de ecran, atingeți opțiunea Done în colțul din stânga sus și veți putea salva imaginea.

Dacă nu știți cum să faceți captură de ecran pe iPhone X, avem un articol care explică pas cu pas cum să faceți acest lucru. Print screen captură de ecran iPhone X.