Blocare număr de telefon ascuns (privat) pe Android

Blocare număr de telefon ascuns (privat) pe Android. Nu știi cum se blochează un număr necunoscut pe un telefon Samsung, Allview, Nokia sau alt model cu Android? Citește în continuare acest articol, și vei afla cum poți face acest lucru din setările telefonului sau cu aplicații terță.

Blocare număr de telefon ascuns (privat) pe Android

Indiferent dacă este vorba de cineva pe care doriți să îl evitați sau de un apelant persistent, posibil că nu fiecare apel pe care îl primiți este unul la care doriți să răspundeți. Dacă aceste apeluri devin enervante, este destul de simplu să le blocați mai ales dacă utilizați un telefon Android.

Blocare număr de telefon ascuns

Blocare număr de telefon ascuns

Indiferent dacă ați răspuns la un apel sau l-ați ignorat, toate apelurile sunt înregistrate în fila de apeluri recente în aplicația telefonului Android. Deci, lansați aplicația și găsiți numărul pe care doriți să îl blocați.

Apăsați și țineți apăsat pe numărul de telefon pentru a afișa un meniu de tip pop-up. Selectați Blocați/raportați ca spam.

Android va verifica dacă doriți cu adevărat să blocați acel număr, deci dacă sunteți sigur atingeți pe Blocați. Veți observa că, în mod implicit, opțiunea Raportați apelul ca spam este bifată, dar dacă este vorba despre o persoană care vă deranjează, este cel mai bine să nu îl raportați ca spam.

După ce ați blocat un număr, acesta va apărea în lista de numere blocate, puteți accesa această listă prin atingerea celor trei puncte din partea dreaptă sus a ecranului apoi atingeți pe opțiunea Setări> Numere blocate.

Blochează număr de telefon

Blochează număr de telefon android ascuns, privat, anonim

Puteți bloca în orice moment un număr de telefon pe Android, nu trebuie să așteptați ca acesta să vă apeleze. Deci dacă aveți un număr pe care doriți să îl blocați, lansați aplicația Telefon și atingeți cele trei puncte din partea dreaptă sus a ecranului.

Alegeți Setări, apoi pe ecranul următor atingeți Numere blocate. Veți vedea opțiunea Adăugați un număr, atingeți pe aceasta, apoi, în fereastra de tip pop-up, introduceți numărul de telefon și selectați Blocați.

Aplicație de blocat apeluri și mesaje

Aplicație de blocat apeluri și mesaje

Dacă executați o versiune personalizată de Android care nu are aceleași opțiuni de blocare a apelurilor, puteți utiliza o aplicație, cum ar fi TrueCaller, pentru a bloca apelurile nedorite. Nu numai că filtrează apelurile și mesajele nedorite, aplicația vă permite să blocați un număr după nume, și puteți identifica cine vă sună (chiar și numere necunoscute) de asemenea, cu această aplicație puteți să înregistrați și apelurile.

Versiunea gratuită la această aplicație conține anunțuri publicitare, iar aplicația o puteți descărca direct din Magazinul Google Play.

Dacă căutați aplicații pentru apeluri false (anonime), avem un articol cu cele mai bune aplicații pentru apeluri false sau anonime pentru Android sau iPhone.