Blocare aplicații cu amprentă digitală 4 aplicații Android

Blocare aplicații cu amprentă digitală 4 aplicații Android. Vom vorbi despre 4 aplicații care vă ajută să blocați aplicațiile din telefon cu amprenta digitală.

Blocare aplicații cu amprentă digitală 4 aplicații Android

Scanerul de amprente este una dintre cele mai noi caracteristici pe telefoanele mobile. Iar acum majoritatea telefoanelor scumpe vin cu această caracteristică. În timp ce, cea mai obișnuită utilizare a scanerului de amprentă este de a debloca dispozitivul, acesta poate fi, de asemenea, utilizat pentru a bloca și debloca aplicațiile.

Unele dintre OEM-uri oferă opțiuni pentru a bloca aplicațiile utilizând amprenta cu software-ul încorporat. Dacă telefonul vostru nu are această opțiune, puteți utiliza, de asemenea, aplicații terță pentru a bloca aplicațiile de pe dispozitiv utilizând o amprentă digitală. Iată lista celor mai bune aplicații terțe pentru a bloca aplicațiile din telefon.

Blocare aplicații telefon: App Lock

Blocare aplicații telefon App Lock

App Lock este o aplicație gratuită care vă permite să blocați aplicațiile cu un cod PIN sau parolă. Pe dispozitive Samsung cu Android Marshmallow, puteți utiliza amprenta pentru a bloca și debloca aplicațiile. Deci, dacă aveți un dispozitiv cu Android 6.0 și scaner de amprentă, puteți bloca aplicația utilizând App Lock.

App Lock pornește automat și protejează aplicațiile blocate la repornirea telefonului. Această aplicație oferă o mare securitate aplicațiilor voastre personale.

Blocare aplicații pe Android: FingerSecurity

Blocare aplicații pe Android FingerSecurity

FingerSecurity este prima aplicație care permite utilizatorilor de dispozitive Android cu senzor de amprentă să protejeze aplicațiile cu amprenta digitală. FingerSecurity vă permite să protejați orice aplicație cu amprenta. De asemenea, puteți folosi alte metode pentru a bloca și debloca dispozitivul, cu PIN sau parolă.

FingerSecurity va funcționa numai pe dispozitive Android cu senzor de amprentă digitală. Chiar dacă dispozitivul vostru are scaner de amprentă digitală, este posibil ca aplicația să nu fie acceptată din cauza limitărilor.

Blocare aplicații cu amprentă: App Locker : Fingerprint

Blocare aplicații cu amprentă App Locker Fingerprint

App Locker este o altă aplicație gratuită care vă permite să protejați aplicațiile cu parolă sau cod PIN. Dacă telefonul are un scaner de amprentă digitală și versiunea Android 6.0 (Marshmallow), atunci metoda de blocare a aplicațiilor cu amprentă va funcționa.

Aplicație de blocat aplicații: AppLock – Fingerprint Unlock

Aplicație de blocat aplicații Fingerprint Unlock

AppLock este o aplicație care vă ajuta să blocați aplicațiile cu amprenta digitală. Aplicația poate funcționa cu amprenta digitală, numai dacă dispozitivul vostru Samsung sau dispozitivul Android 6.0 are senzor de amprentă digitală. Puteți bloca aplicații și, de asemenea, setări precum Wi-Fi, Bluetooth, Apeluri, instalarea sau dezinstalarea aplicațiilor, Magazinul Play, Browserul și Setările.

Dacă nu știți cum se blochează apelurile pe Android, avem un articol care vă poate fi de folos aici. Blocare apeluri Android apelurile necunoscute sau spam.