Blocare apeluri Android apelurile necunoscute sau spam

Blocare apeluri Android apelurile necunoscute sau spam. Vom vorbi despre cum se blochează apelurile pe un telefon Huawei, Allview, Nokia, Vodafone, Samsung, dar și alte modele.

Blocare apeluri Android apelurile necunoscute sau spam

Cu toții primim o mulțime de apeluri necunoscute (spam) din partea agențiilor de marketing și a altor servicii. În timp ce unii dintre producătorii de telefoane includ protecția împotriva spamului pentru apeluri, acesta nu este disponibil în mod implicit pe Android. Google a lansat deja o nouă aplicație pentru telefoanele Android care are capacitatea de a bloca apelurile necunoscute.

Va trebui să actualizați sistemul Android la ultima versiune, apoi veți avea protecția pentru spam și apeluri necunoscute.

Blocare apeluri Android apelurile necunoscute sau spam apeluri nedorite

Așa cum puteți vedea în imagine, atunci când primiți un apel protecția vă avertizează dacă numărul se potrivește cu o listă de apeluri spam, atunci aplicația afișează un fundal roșu (în loc de cel albastru obișnuit) pentru apelul cu mesajul „Suspected Spam caller„. Aplicația din telefon vă va avertiza în legătură cu numerele spam și vă va oferi posibilitatea de a bloca și de a raporta aceste numere.

Dacă aveți deja activat Caller ID, protecția împotriva spamului va fi disponibilă pe telefonul vostru după ce aplicația este actualizată la cea mai recentă versiune. Pentru a activa protecția împotriva spamului, deschideți aplicația din telefon și atingeți More options (mai multe opțiuni), apoi apăsați pe Tap Caller ID & spam protection.

Deci, dacă primiți apeluri necunoscute puteți adăuga numărul în lista de spam sau îl puteți bloca. Așa nu veți mai primi apeluri de la numere necunoscute sau nedorite.

Sunt și aplicații pentru apeluri necunoscute sau spam, puteți alege dacă nu aveți posibilitatea de a actualiza telefonul la cea mai recentă versiune de Android, atunci folosiți o aplicație.

Aplicație de blocat numere necunoscute apeluri

Aplicație de blocat numere necunoscute (apeluri)

Unele dintre cele mai bune aplicații de blocat apeluri necunoscute (spam) ar fi:

  • Call Blacklist – Call Blocker
  • Hiya- Caller ID & Block
  • Mr. Number- Block calls & spam
  • Should I Answer?
  • Truecaller
  • Call Blocker
  • Call Blocker Free- Blacklist
  • Safest Call Blocker

Toate aceste aplicații sunt disponibile în Google Play, va trebui doar să tastați numele la aplicație în caseta de căutare din magazinul Play, apoi instalați aplicația.

Dacă doriți să aflați cine vă sună cu număr necunoscut, avem un articol dedicat acestui subiect aici. Aplicație de văzut cine te sună pe Android sau iPhone.