Backup copie de rezervă la drivere în Windows

Backup copie de rezervă la drivere în Windows. Dacă intenționați să actualizați sau să reinstalați Windows-ul, ar fi bine să faceți o copie de rezervă backup la toate driverele de pe PC, astfel încât să nu fie nevoie să le descărcați din nou de pe internet (asta dacă nu le aveți deja salvate pe un CD sau DVD).

Backup copie de rezervă la drivere în Windows

Dacă formatați PC-ul sau faceți upgrade la hard disk pe un SSD, ar trebui să faceți un backup, așa veți salva timp și nu va mai trebui să cautați și să instalați manual toate driverele.

Backup copie de rezervă la drivere

Cea mai simplă metodă de a face backup la drivere este să folosiți programul Driver Talent. Acest program poate face backup la drivere pe toate laptopurile, notebook-urile sau PC-urile desktop, inclusiv Asus, Acer, Dell, HP, Sony, Lenovo, Samsung, Toshiba, IBM, Alienware, Compaq etc.

Deschideți Driver Talent după ce îl instalați pe PC. În interfața principală, faceți clic pe „Tools” pentru a accesa meniul backup. Driver Talent va scana automat computerul pentru a verifica driverele.

Backup copie de rezervă la drivere în Windows Driver Talent

Selectați driverele pe care doriți să le salvați (cel mai bine este să faceți o copie de rezervă la toate driverele din PC) și faceți clic pe „Start„. Apoi programul va face automat backup la drivere.

Toate driverele salvate sunt stocate într-un director prestabilit pe computer ( DriversBackup). Puteți modifica directorul prestabilit din Settings.

De acum dacă instalați Windows-ul aveți o copie de rezervă a driverelor, și le puteți instala tot cu programul Driver Talent.

Pentru a face acest lucru faceți clic pe butonul „Restore„. Veți vedea lista tuturor dispozitivelor la care puteți restaura driverele. Selectați dispozitivele la care trebuie să instalați driverele și faceți clic pe butonul „Restore” pentru a restaura driverele .

Pentru a descărca Driver Talent pe calculator, conectați-vă la site-ul drivethelife, și faceți clic pe butonul Download Now situat în partea stângă pe pagină.

Un alt articol despre cum să faceți backup la drivere găsiți aici. Cum faci backup la drivere într-un mod foarte simplu.