Aplicații pentru Windows Phone 8.1

Aplicații pentru Windows Phone 8.1. Dacă sunteți la început cu tehnologia și lumea smartphone-urilor, și din acest motiv, ați cumpărat un telefon Windows, trebuie să știți că nu este fel ca un telefon Android sau iOS, mai ales când vine vorba de aplicații.

Aplicații pentru Windows Phone 8.1

Printre sistemele de operare pentru dispozitive mobile, probabil cel dezvoltat de Microsoft este cel mai potrivit pentru cei care trec pentru prima dată de la un vechi telefon mobil la un smartphone modern. Când vă obișnuiți cu smartphone-urile moderne, cel mai bine este să achiziționați un telefon Android sau iPhone.

Între timp, dacă nu știți cum să instalați aplicații pe un telefon Windows Phone, citiți cu atenție acest articol și veți învăța cum să faceți acest lucru. Mai precis, vom vorbi despre modul de descărcare a aplicațiilor din Magazinul Store.

Download aplicații Windows Phone 8.1

Download aplicații Windows Phone 8.1

Pentru a descărca aplicații din Magazinul Windows Store care se află pe toate smartphone-urile Windows, primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să găsiți aplicația magazinului Microsoft. Aplicația se află în meniul principal al dispozitivului, și se numește Store.

Deci, deschideți aplicația, iar în interior veți vedea o mulțime de jocuri și aplicații (atât gratuite cât și la plată) pentru descărcare sau achiziționare. Din meniul principal, glisați spre stânga și veți vedea pe ecran toate categoriile. De exemplu: Jocuri, Muzică, Video, Productivitate, Rețele Sociale, și multe altele.

După ce ați găsit o aplicație la placere, o puteți descărca apăsând pe pictograma ei și apoi pe butonul Instalare. La sfârșitul instalării, puteți apăsa pe butonul Deschideți. Aplicația va fi adăugată și în lista de aplicații instalate pe telefon.

Aplicații pentru Windows Phone

Aplicații pentru Windows Phone

Din magazinul Windows Store puteți descărca foarte multe aplicații gratuite începând de la: Facebook, Twitter, Instagram, WhatsApp, One Drive, Adobe Acrobat Reader, Spotify, și așa mai departe. Majoritatea aplicațiilor populare pentru Android le veți găsi și în Magazinul Windows Store, va trebui doar să utilizați caseta de căutare și să introduceți numele la aplicația dorită.

Dacă căutați aplicații Android pentru e-mail, avem un articol dedicat acestui subiect aici. Aplicații mail Android cel mai bun email pentru Android.