Aplicații pentru Watermark semnătură Android sau iPhone

Aplicații pentru Watermark semnătură Android sau iPhone. Dacă căutați o aplicație pentru a pune Watermark pe poze, sunteți în locul potrivit, nu contează din ce motiv doriți acest lucru fie că semnați fotografiile pe care le publicați pe rețelele sociale, fie pentru a face publicitate sau pentru a evita utilizarea neautorizată a acestora.

Aplicații pentru Watermark semnătură Android sau iPhone

Mai jos vom enumera câteva aplicații care pot fi folosite de oricine care are nevoie să aplice o semnătură sau un logo pe fotografii. Aplicațiile în cauză sunt compatibile atât cu Android cât și cu iOS și sunt gratuite, cel puțin pentru versiunile de bază.

Watermark Photo (Android/iOS)

Aplicații pentru Watermark semnătură Android sau iPhone Watermark Photo

Una dintre primele aplicații pentru a semna fotografiile pe un dispozitiv Android sau iOS este Watermark Photo, aceasta este o aplicație gratuită care vă permite să puneți propriul filigran pe fotografii, alegând din mai multe fonturi și stiluri.

Funcțiile de bază incluse în Watermark Photo sunt gratuite, dar pentru a accesa toate fonturile și autocolantele care sunt incluse, și mai presus de toate, pentru a șterge filigranul de pe imagini (care este aplicat în colțul din dreapta jos pe fiecare imagine), trebuie să plătiți începând de la 1.09 euro pentru Android și 2.29 euro pentru iOS.

My Watermark (Android)

Aplicații pentru Watermark semnătură Android sau iPhone my Watermark

My Watermark este o altă aplicație interesantă care vă permite să semnați fotografiile cu logo-uri și mărci în doar câteva minute. Spre deosebire de Watermark Photo, My Watermark este o aplicație gratuită care nu aplică propriul filigran pe fotografii și care vă permite să puneți propria semnătură și apoi să o aplicați automat fotografiilor.

Foto watermark (Android)

Aplicații pentru Watermark semnătură Android sau iPhone Foto Watermark

O altă aplicație pe care ar trebui să o încercați este Foto Watermark, aceasta este o aplicație gratuită care vă permite să semnați fotografiile folosind un editor foarte bine structurat și ușor de utilizat. Aplicația nu prevede achiziționarea de elemente suplimentare și nici prezența de filigrane aplicate în mod prestabilit pe fotografii, dar are anunțuri publicitare.

A+ Signature (iOS)

Aplicații pentru Watermark semnătură Android sau iPhone A+ Signature

Dacă Aveți un dispozitiv iOS și doriți să semnați fotografiile utilizând o aplicație ușor de folosit, ar trebui să încercați A + Signature, o aplicație care vă permite să aveți acces la un editor complet care include, printre altele, mai mult de 200 de fonturi și numeroase simboluri și filigrane care se pot aplica fotografiilor voastre. Pentru a accesa întregul conținut inclus în aplicație și pentru a elimina anunțurile banner, trebuie să faceți două achiziții în aplicație de câte 1,09 euro fiecare (pentru un total de 2,18 euro).

Alte aplicații pentru Watermark

Alte aplicații pentru Watermark

Desigur, există multe alte aplicații pentru Watermark pe care le puteți descărca pe dispozitivul vostru. Dacă nu ați găsit nicio aplicație pe gustul vostru din cele enumerate mai sus, există și altele care merită luate în considerare.

  • Add Watermark Free (Android) – această aplicație gratuită vă permite să adăugați cu ușurință texte și logo-uri pe fotografiile voastre prin ajustarea dimensiunii, transparenței, poziției și așa mai departe. Versiunea completă a aplicației costă 2,39 euro, și vă oferă câteva funcții avansate, cum ar fi modul „Batch”, care vă permite să procesați mai multe imagini simultan și să salvați fotografii în format PNG sau JPG.
  • Phonto (Android / iOS) – această aplicație vă permite să adăugați text pe imagini alegând din mai mult de 200 de fonturi, unul mai frumos decât celălalt. Nu toate fonturile incluse în Phonto sunt gratuite: puteți cumpăra unele dintre ele făcând achiziții în aplicație, începând cu 1,00 euro pentru Android și 1,09 euro pentru iOS.
  • Watermark Photo with Signature Sticker & Copyright (iOS) – Nu vă lăsați păcaliți de numele aplicației, cu această aplicație puteți pune un filigran după ce ați făcut o poză, puteți aplica un logo cu fundal transparent sau să creați unul direct în aplicație. Pentru a elimina publicitatea și pentru a accesa toate pachetele de fonturi disponibile, trebuie să efectuați unele achiziții în aplicație începând de la 1.09 euro.

Dacă căutați aplicații pentru Photoshop, avem un articol dedicat acestui subiect aici. Aplicații pentru Photoshop editor Android sau iPhone.